Az ördög kínai

 2010.03.11. 09:00

FELSZARVAZOTT - A kínai Henan tartományban élő Csuang Zsuj-fang egy éve vette észre, hogy egy kis púp nőtt a homlokán. Sokáig nem foglalkozott vele, ám a kinövés egyre nagyobb lett. Mára egy hat centis, szarv szerű képződmény éktelenkedik a százegy éves asszony homlokán.

Na ez történik akkor ha a második világháború alatt japán barátaink köcsögöket lőnek át tele vírusokkal. Na nem Steiner cuncika féle köcsögöket, pedig azzal jobban járt volna talán a világ. De nézzétek a képet, egy szarv pipa, a másiknak már látszik a hegye, úgyhogy kijelenthetjök ez a nő az ördög. Vajon miféle gonosz tettre készülhet vajköpülés közben? MEgdönti a gaz kína hatalmát? Atomot dob amerikára? Sakkban tartja esetleg Tibetet? Ami a legvalószínűbb hogy elcsavarja a dalai láma fejét. Aztán oda a világbéke... Nem lesz több szerzetes sárga cuccban mert az nem menő, majd a nő megszakérti mi lesz.
Elárulom nektek közben hogy befutottak a mi esküvői meghívóink is, szóval hivatalosak vagyunk a dalai láma lagzijára. Hm... az a sok fasza erjesztett jaktej...
 

Címkék: fájdalmas bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása