Magánélet

 2010.03.21. 10:24

Hát igen, ez a sarkalatos pontja a blog pillanatnyi megtorpanásának. Nem pedig hogy rendszeresen járunk sörözni és olyan állapotban érünk haza hogy a tükörben nem ismerjük fel magunkat és ebből kifolyólag elég sűrűn mutatkozunk be egymásnak is.
Nemrégiben felvetődött a gondolat is bennünk hogy megkoreografáljuk az oldalt. Úgy ám új lesz minden és úgy fog kinézni mint aki benéz.
És mégegyszer hangsúlyozom a magánélet nem azt jelenti hogy mocsok lusták vagyunk és nem akarunk semmit csinálni, de közel áll a valósághoz :D Ha ti nem kommenteltek mi akkor majd jól nem írunk még ennyit sem nem mert csak. És punk tum.
Vitának helye nincs.
Ja és amúgy hallottátok hogy Kiszel Tüncibünci bevágta a durcit? :D Kizárták az év asszonyának megválasztó ünnepélyéről. Távol álljon tőlünk hogy azt mondjuk hogy szánalmas eme nőszemély és nemhogy év asszonya de még az év hülyéje díjra sem lenne eséje mert annyira hülye hogy ott is csak 2. lesz. De valami ilyesmi...

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LucifR 2010.03.21. 23:28:14

Azért nem kommentelek, mert nem tudok építő jelleggel hozzászólni, de olvasom lelkesen.
Tessék nem abbahagyni!

D4M13N 2010.03.22. 11:07:46

Haverokkal rajta röhögünk 2 napja.
OstobaTüncit a darálóba!

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2010.03.22. 13:30:28

attól még nem tüntünk el de amit mostanában művelünk arról jobb nem beszámolni :D
persze megérné a memoárokat de jobb ha nem lát napvilágot mert rettenetes kofalárma lenne :D
süti beállítások módosítása