Ez meg mi a faszra jó?

 2010.05.28. 22:04

Most vettem egyszer egy cikket a tech.hu oldalán, amiben különféle színes meg drágakövekkel kirakott gázálarcok voltak. Egy Diddo Velema nevű akárki találta ki őket. De kérdem én. Ha már gáztámadás van, akkor ki a gecit érdekel, hogy milyen az a telibekúrt gázálarc? Mert engem személy szerint nem tud érdekelni a dolog. Mert ugye ha gáz van, akkor nem azzal fogok törődni, hogy melyik gázmaszk megy jobban a cipőmhöz meg a csini rucimhoz. Komolyan mondom, hogy az ilyennek csokifaszt kellene dugni minden testnyílásába, aztán meg szívlapátkezelésben részesíteni. Vagy csak simán felakasztani. Mert ugye a gáztámadás meg a háború az ugye vicc meg divat.

Címkék: barom agyhugykő gázálarc

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.05.29. 16:05:17

Á, szerintem ezt simán fogják hordani utcán békeidőben is. Nőknél, teszem azt, mikor piszok rondának látja magát a tükörben reggel, felkapja a fejére és irány a meló.

Dey · http://c64rulez.blog.hu 2010.09.04. 20:28:40

Namost ha jobban megnézzük, elöl van rajta egy lyuk. Mondhatnám nyílás. Gyk. ez nem szimatszatyor, hanem SZOPÓÁLARC!!!! És igenis jól mutat egy fekete latex rabszolga jelmezzel. :)
süti beállítások módosítása