Fűkaszűs darabolás

 2010.05.28. 19:41

"Motoros fűkaszával ment egy férfi a másik nyakának Gödrén csütörtökön. A gép működött, a damil elérte a férfi nyakát, de szerencsére még időben hátralépett, így kisebb sérüléssel megúszta. Az eset a falu főutcájában, a templom előtt történt, így többen is látták. A rendőrök megkezdték a szemtanúk kihallgatását, de a támadás oka még nem tisztázott. A sértett szerint az lehetett az ok, hogy nem köszönt elég hangosan. A rendőrség büntetőeljárást indított a támadóval szemben."

NA kérem ez hülyeség, ihletett pillanatunkban elragadtak minket az ufók és felvételen megmondták a tutit.
Az eset így zajlott: A jóember nyírta békésen a füvet mint Gedeonbácsi a női hajakat ( itt jegyzem meg hogy azért nem lehetett lekenyerezni az öreget mert bizony hogy langyi volt mint a kályhacső) aztán megérkezett a komája és borral kínálta. A jómunkásunk ettől annyira megijedt hogy nekitámadt a sértettnek. Pont. Nem mondom hogy én nem lennék arra képes hogy, ha valaki silány minőségű vidéki kerítésszaggatóval vagy fehérbornak álcázott lábvízzel jön felém, akkor nekiugorjak az első kezem ügyébe akadó tárgyal mint G. Mária szájának a 9 fasz.
Ja és hogy mi a tanulság? Ez nektek még kérdés???
 

Címkék: fájdalmas bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása