Magdianyus szelleme

 2010.07.08. 09:52

Emlékeztek még amikor azzal poénkodtam hogy magdianyus visszatér szellem alakjában? :D Hát nesztek a pofátokba! Joban visszatért mint Darth Vader aki a jedy, vagy mint Aragorn aki a király. Látom én kis megtör lelki szemeim előtt hogy fehré lepelben odaoson Vilibácsi mögé és azt mondja hogy HU! Mire az öreg megfordul és bután néz arra hogy mit keres Magdianyus hulláján egy lepedő.
Ha lenne a szerkesztőkben becsvágy akkor Magdianyus szelleme úgy térne vissza mint tömeggyilkos aki megtorol minden eddigi sérelmet és lebaltáz mindenkit.
Na meg valahogy így néz ki:
A sorozat vége az lenne hogy mindenki le van baltázva és barátok közt nyugszanak egy temetőben szépen békességben. Nekünk (férfiaknak) meg nyugodt éjszakáink lennének.

De mivel a készítők puhapöcsök ezért valószínűbb hogy mindenki Magdianyusa felmosóvödörcsörgés közepette tér vissza fájóshátú kopogószellem képében, fehérre sminkelve, esetleg tényleg lepedővel letakarva papírláncot csörgetve mint páran gyerekkorunkban. Na döntsetek melyik lenne a jobb...
 

Címkék: ajánló hülyeség fájdalmas bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása