Sláger rádió

 2010.07.15. 14:29

"Illetékesei tényként kezelik, hogy újraindul a Sláger.

– Nem dönthet másként az ORTT, csak úgy, hogy felbontja a szerződést a Neo FM-mel, hiszen jogállamban élünk, és ez törvényi kötelessége. Ebben az esetben pedig álláspontunk szerint az előző pályázatot kell újra elbírálni, és akkor újra a Sláger Rádióé lesz a frekvencia – nyilatkozta lapunknak dr. Kónya Imre egykori belügyminiszter, a rádió jogi képviselője, aki azt is hozzátette, hogy reményeik szerint a parlament megszünteti a jelenlegi helyzetet, vagyis, az ORTT határozatképtelenségét.

Borost kétségbe ejtette az új helyzet.

– Nem tudjuk, mit jelent ez az ítélet, az ügyvéd fiammal próbáljuk értelmezni, de semmire sem jutottunk – magyarázta a rádiós.
– Szörnyű ez a bizonytalanság! Végre megtaláltuk a helyünket, és most megint minden kérdésessé válik. Végre újra felmásztunk a tizedik emeletre, kiálltunk a deszkára, és azt kihúzták alólunk. Lassan már jobban tudunk zuhanni, mint mászni. Ráadásul a rádiósnak folyamatosan előre kell tervezni, ez pedig ilyen körülmények között lehetetlen. Nem tudjuk, mi lesz velünk – sóhajtott gondterhelten Lali király."

Eméssze meg jól mindenki az olvasottakat. Úgy ám. Miután hatalmas nagy siránkozások voltak hogy megszűnik a sláger és két nagyon kedves úriember (mivel félünk a perektől így említjük őket) is elsírta magát élő adásban, átmentek örömködve mégtöbb pénzért az új rádióhoz ahol most is tanyáznak és rombolják a közízlést. Nyugodtan köcsögöznek, lehülyézik aki más véleményen van = mindenki hülye aki nem Bochkor Gábor.
Sajnos nem tud a szívem megszakadni értük hogy nem tudják mi lesz. Sokan vannak még így, értük senki nem sír.
Kérem szépen, valakinek ki kell mondania minden poén nélkül hogy ezek csak pénzéhes édiaszajhák, egy cseppet sem jobbak K. Tündénél és társainál. Le merem fogadni hogyha tényleg újraindul a sláger akkor majd átmennek oda és mintha mi sem történt volna tovább ízléstelenkednek. Sajnálom hogy ez a poszt ilyen komor lett de nem bírom az ilyen emebreket, számomra a "művészetük" egy ruppót nem ér. A hideg ráz tőlük... (és még mielőtt rámszólnak hogy nem kell hallgatni őket, nyugalom... nem is teszek ilyet :D )
De most amúgy tényleg, mi a kétségbe ejtő? Nem tudják hogy annyi pénzért visszamenjenek e, és szembeköpjék e megint a hallgatóikat? :D De persze ez nem is kétségbeejtő, hisz megtehetik.
 

Címkék: idióták fájdalmas bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása