Illetve még nem az de erősen ittas, köszönhetően hogy egy hét alatt két haláleset történt a családban.
Nincs nagy kedvem hozzá de valakinek írnia kell ide is néhanap valami értelemtől menteset, valamit amitől a fejemben agyhugykő alakult ki. Úgyhogy mivel sztárocskáink és kedélyes idióták lappanganak valamerre ezért katonatörténetek jönnek. Amik a megszokottakhoz híven vagy megtörténtek vagy nem... De lehet tippelni :D
Helyszín: eléggé színtelen... az emberek embertelenek. Az esetek pedig nagyon nagyon esetlenek.
1. Megjöttek az újoncok, akikből szintén szépreményű alkoholistákat őrmestereket képeznek. És el nem tudnátok képzelni hogy milyen és mennyi szar kifogásuk és felmentésük van. Van egy jóember akinek felmentése van hogy ő bizony 5 percnél többet nem llhat mert terhelt. Agyilag maximum... De most képzeljétek el amikor a laktanya fel van sorakozva, várjuk az elöljárót és kis barátunk 5 perc után fogja a kis stokiját, kibattyog a sor szélére és leül.
Ekkor az elöljáró megérkezik persze... mikor máskor, és "Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ki ez és vigyék innen a kurvapicsába!" felkiáltással köszöntötte az egybegyűlteket. Mi meg állunk mint fasz a lagziban miközben a komát nemhogy statáriálisan tarkónlőnék menekülés közben, nem, elnézést kérnek tőle mert van igazolása.
2. Aztán van aki nem borotválkozhat csak 3 naponként mert kicsi arcát kikezdi a borotva. És ezért ő úgy nézhet ki mint Csubakka 3 hónap barlangi élet után. Szóval még a Yetiknek sem kéne 3 zsák málnáért sem.
3. Aztán van egy csaj aki nem vehet bakancsot mert lábszaga lesz tőle. És erről bizony orvosi papírja van :D Úgyhogy kondicipőben parádézik.
Arról nem is beszélve hogy ha futsz le egy dombon ne ugorj be az első bokorba mert egy odalógó faág visszacsap mint mesékben :P
Így élnek a mai magyar katonák akik bár nem okosak, követ hordani nagyon tudnak...
De mint mondtam ez persze kitalált is lehet... ahogy igaz is :D
 

Címkék: vélemény hülyeség pihent agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Minusz 2010.07.23. 21:48:45

a kondicipője legalább NATO kompatibilis?:D
Egyébként bizonyos feltételeknek nem kell megfelelni feltételnél?Jó hogy nem alakul gépesített tolókocsis meg járókeretes század:D

Ezt a blogot ki ismeri?: milstory.blog.hu/page/1
Itt is lehet olvasni egy-két állatkertbe való emberről:D

Bazsiahegyről 2010.07.24. 14:06:40

Az volt... meg EU komfrom :P Ismerem amit linkeltél. Nem rosszak az írások rajta.
süti beállítások módosítása