GPS

 2010.07.21. 16:04

Igen tudom hogy ez már az alapfelszereltség része mindenhol, de én csak most jutottam el odáig hogy vegyek egyet és eldobjam a világatlaszt ami alapján eddig közlekedtem. El nem bírjátok képzelni mekkora nehézségekbe ütközik egy GPS megvétele...
Reggel ahogy keltem még nem sejtettem hogy hülyékkel fogok találkozni, de utálag nem lepődök meg rajta.
Ti tudtátok hogy az elektrosütővel nem lehet rendesen meggyújtani a faszenet a vizipipához? Na én is tegnap este tudtam meg pár pohárka vodka elfogyasztása elpárologtatása után.
Szóval GPS... Elindultam szép hazámból kocsival de kocsival... Már itt előttem totyorgott egy városi fingláda, lánykori nevén Smart, amit az istennek sem lehetett megelőzni pedig nem egy széles autó... Úgyhogy az egyik sarkon miután majdnem leszorítottam egy mentőt ami ezekután egész biztosan hullaszállítóvá változott lehagytam.
Ezek után jött a parkolás. Mi máson lehet még összeveszni kedves barátaim az úrban? Egy nagyon kedves fiatal hölggyel pöröltem aki szinte keresztbe állt be a parkolóba. De azt mondta ne aggódjak mert siet, csak a Zsidró szalonba ugrik be. (azt megjegyzem hogy nagyon sok parkolóhely volt, kb annyi mint Darth Vaderben a jóindulat. ) Úgyhogy csepp kis barátnőnk aki megjegyzem nem volt kövér csak mint 3 markoló együtt, nagy jóindulattal arrébb libbent.
A vásárlásról: ha GPS-t akarsz venni fel sem merüljön benned hogy bemész a boltba és mondod hogy adjanak egy GPS-t, megveszed és hazamész. Ez rossz... túl egyszerű mint csapba szarni. Nem, ez úgy néz ki hogy bemész, megkérdezed és mutatják hogy van. Igen, tényleg volt, csak nem értem hogy miért a 90e-es kategóriával kezdik a mutogatást. Finoman jeleztem hogy ez sok lesz mint Zrínyinek a vadkan, és mint ő sem, én sem fogom tudni egyben lenyelni. Ezért jeleztem hogy olcsóbb kategóóriát nézzünk, mire mutattak egy világatlaszt. Azt nem kértem mert már van 3 is. És igaz ami igaz azt nem lehet frissíteni, meg vicces hangokat rátölteni.
Szóval nagy nehezen megvettem amit akartam és eljöttem haza. És hát beüzemeltem a kicsikét. Szép, meg designos, csak nem tudom hogy működik és nincs hozzá használati utasítás. Úgyhogy kapufát lőttek az érintőképernyővel is ha nem lehet rajta a pornófilmen ciciket tapizni.
És hát úgy érzem hogy bele fogok halni az apró hülyeségekbe, pl hogyha melegétkezési utalvánnyal fizetek és ezt előre tudják, akkor a pizza tésztájába sütnek valami meglepetést, mondjuk egy 3 centis csavart. Don Pepe én így szeretlek...

 

Címkék: idióták fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shultczerika 2010.07.22. 13:48:37

Szia nagyon jókat írsz :) iszonyatosan jó a stílusod.
Gratula!

Bazsiahegyről 2010.07.22. 22:16:41

Szia! Köszönöm az elismerést :) Jólesik & nem taszít a rajongás meg a taps :D
süti beállítások módosítása