Hangyafarm

 2010.07.24. 08:50

Kezdeném a legelején. Tudni kell, hogy a város kellős közepén lakok egy lakótelepen, a buszpályaudvar szomszédságában. Erről a lakótelepről tudni kell, hogy egy nagy hangyafarmra épült. De komolyan. Amikor eső vagy vihar jön, akkor szabályszerűen elárasztják a lakást a hangyák. Amikor úgymond jó idő van, akkor meg mindenre rámásznak. Nem, nem azéárt van, mert trehány, igénytelen fasz lennék és baszok takarítani. Ez minden lakásban és minden lépcsőházban probléma. Ami viszont kibaszottul idegesít az egészben, az az, hogy a kajától kezdve, a ruhán át, a fürdőkádik, egy szóval mindenhova és mindenre rámásznak. Ez azért is zavaró, mert nem valami kurva kellemes érzés, mikor a nyílt utcán veszi észre az ember, hogy egy hangya mászkál az alsógatyájában és csiklandozza a heréit. Gondoltam veszek jó kis hangyacsapdát, meg hangyaírtót. A hangyaírtó spréről annyit, hogy mire végeztem a konyhával meg a szobámmal, elfogyott. Nem tudom miből van a spré, de lófaszt nem használt. Ahelyett, hogy kinyírta volna őket, csak arrébb fújta. Ugyan úgy mászkáltak tovább. Aztán gondoltam lerakok pár hangyacsapdát. Tudjátok az a szart, ami kör alakú és méreg vagy mi a geci van benne. (Személy szerint én inkább taposóaknához tudnám hasonlítani.) A biztonság kedvéért azért megnéztem a használati utasítást: "Vegye le a műanyag borítást, nyomja le a tasakot, hogy kiszakadjon, aztán helyezze vissza a borítást." Vagy valami ilyesmi. A lényeg az, hogy ez még Győzikének és Pákónak is ment volna, úgyhogy úgy gondoltam, hogy nekem is. A dobozon azt írták, hogy helyezzem a hangyák vonulásának útjába, és akkor majd bemennek meg széthordják a fészkükben a mérget. Le is basztam mindkét csapdát, gondolván hogy na most majd végük. Nem foglyátok kitalálni, hogy mi történt. A GECI HANGYÁK KIKERÜLTÉK! Egyetlen egy kurva hangya se ment bele. Na mondom ilyen nincs. Még hogy a csapda alkalmazása után 3 hónapig nem lesz hangya. A gecit nem lesz. Mióta letettem, kétszer annyi van. És EGYIK SE megy a csapda közelébe. Viszont arra tökéletesen jó, hogy félálomban botorkálva, vagy WC-re rohanva vagy seggrészegen belelépjen az ember.

Címkék: lakótelep hangyafarm agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Minusz 2010.07.25. 21:33:59

Na a hangyákat én se bírom már,Balatonon szétcsíptek mindenhol...bár ebben lehet hogy az is közrejátszott hogy lyukas volt a sátor alja..meg nem egy hangyabolyra kellett volna állítani...és a kaját se ott kellett volna tárolni...
de akkor is!Visszamennyé baszki!!!:D
süti beállítások módosítása