Hurrá nyaralunk

 2010.08.04. 16:17

Ez most terveim szerint egy hosszabb írás lesz, naponta egy egy napot örökítek meg apokaliptikus balatoni nyaralásomból. Én helyenként élveztem, helyenként nem annyira lehetett csak jelentős perverzióval.
Most épp a parton ülök és rátok gondolok kedves olvasók meg egyeseknek az anyjára is. Szóval:
Első nap...
Hétfő kelés hajnali 9kor, idesapámék már ekkor hadban álltak egymással és mint kér ilyen Bodri márkájú falusi tacskó beszélgettek egymással. Na mondom helyben vagyunk, az idill kezdődik, vagy nihil, de ez csak nézőpont kérdése. A vita tárgya meg az volt hogy
ha visszük a horgászbotokat akkor nem fér be a kaja, de ha a kaját visszük akkor meg a botok nem férnek be. Én azon a véleményen voltam hogy daráljuk le mindet, elfér egy zacsiba és nincs baj... De nem, ez nem így megy meg én megint csak a rossz oldalát látom a dolgoknak. Úgyhogy egy zacskó krumplit odatettünk biztos ami biztos a lábam közé. De hogy minek, mert azóta se ettünk krumplit úgyhogy kb annyi szükség volt rá mint Csubakkának biciklire.
Jajám... Szobát elfoglalni nem lehetett persze csak délután 4kor, ezért kirándultunk is egyet. Kedves olvasó fiúk, lányok, Steiner Kristófok... Ez nálunk nem egyenlő azzal hogy elmegyünk megnézzük és továbbmegyünk. Nem... Édesanyám meglát a templom közelében egy kis erdei utat... "Hű ez hova vezet" és már el is indult rajta. Egyáltalán nem zavarja hogy mézeskalácsházhoz visz ahol a banya nem árulja a kalácsot hanem emberből csinálja.
De azért mi lindulunk arra hátha nem tévedünk el annyira hogy egyást együk meg. Megnéztük a Hegytű nevű képződményt. Na itt volt az hogy annyira világvége, hiába szép a kilátás, hogy a GPS-ből megszólalt Julika hogy hol a faszban vagyunk?
Na mindegy elindultunk Aliga felé és ide is értünk szerencsére. Retro Club... Hát tényleg retro. Az 50-es években volt utoljára felújítva. Igaz hogy ez volt Kádár egyik kedvenc nyaralója, de azért egy nagyfeújítás nem lenne rossz... Aztán kiderült hogy itt van az a villa ahol anno Fidel Castro lakott. Na ez az a másik dolog amit nem értek igazából. Castro Kubából jött. Ahol ott egy igazi tenger, pálmafák, szivar, ledér nőszemélyek táncolgatnak lágy zenére. Mi a házsártos faszért gondolták hogy a magyar lábáztató medence le fogja nyűgözni?
Na de mindegy.., Így telt el az első nap. Ha szeretnétek csütörtöki napig folytatom mert akkor megyünk haza :D

Címkék: beszámoló agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása