Az osztályom

 2010.11.03. 00:49

Mivel én jelenleg hivatásos kockának tanulok, ezért értelemszerűen iskolába is járok. Ezzel semmi gond sem lenne, ha normális emberekkel lennék egy osztályban.

Adott egy srác, aki olyan, mint a napfogyatkozás. Ritkán látni, de akkor emlékezetes. Szegény olyan sötét, mint Pákó fasza és annyira ért az egészhez, mint én a fluxuskondenzátorhoz. Aztán van egy leányzó, kinek szikrázó elméjét és bölcsességét még Tünci is megirigyelné. Valamint van még egy iszonyat debil, idegesítő és fárasztó, hogy legszívesebben egy kábelnél fogva lógatnám fel a plafonra.

Eme három emberi különleges lény sajnálatos módon mindig engem talál meg. A napfogyatkozásos feszt azzal nyaggat, hogy ő abba akarja hagyni a suli, de azért most már befog járni, mert nem akar többet hiányozni. Mondom ez ám az ellentmondás. A leányzó napról napra egyre fárasztóbb. Sajnálatos módon nem az ágyban, hanem fejben. Mondtam már neki, hogy inkább megdugom, csak aztán kerüljön el jó messzire, mert nem bírom ki a hülyeségeit és a végén még pofán vágom egy monitorral. A harmadik illető pedig maga a megtestesült agyhugykő. Ezzel nem is lenne gond, mert hát ugye zenét hallgatva a kutyát nem érdekelné. Csak hogy! Ez az elvetemült mindenütt ott van. Egyszerűen nem lehet lerázni. Minden szaron megsértődik, mindenbe beleugat, ha mond az ember egy poén, akkor még három nap múlva is azt emlegeti meg röhög rajta. Ráadásul azt hiszi magáról, hogy az ember még kíváncsi is rá vagy érdekli a véleménye. És egyszerűen nem lehet mit kezdeni vele, hiába mondja neki az ember, hogy "takarodj már a kúrva anyádba", egyszerűen röhög egyet, megismétli, röhög és ott marad. És néz és egyfolytában röhög és ismétel. Mint valami elbaszott nagy szemű papagáj, akit a bennszülöttek szánalomból nem sütöttek meg.

És kérem szépen ilyen izék mellett maradjon az ember normális és ne menjen át tömeggyilkosba. Pedig néha már tényleg azon gondolkodom, hogy egy plüssnyúllal legyilkolok mindenkit. De sajnos mindig visszafogom magam. Csupán csak azért, mert nincs plüssnyulam. Venni meg nem fogok, mert kibaszottul drága és azt a pénzt inkább eliszom. Legalább ilyenkor nincsenek hülyék a közelemben.

Címkék: agyhugykő moshwarrior mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PrincessConsuela 2010.11.03. 20:40:13

hát barátom ott rontottad el h szóba álltál velük. én pont az ilyenek miatt szoktam messziről megfigyelni az eseményeket és ha már nagyon nem bírom szétcsapok köztük csak h tudják h ki a főnök.:P
süti beállítások módosítása