Karácsony utóhang

 2012.01.03. 17:46

"Mert ez nem katasztrófa csak Karácsony!" De ez katasztrófa. Egész onnantól annak minősül, attól a pici pillanattól fogva amikor elmész ajándékokat vásárolni. Tömegbunyó, pankráció, ökölszívás, zabálás, böfögés, undok pofavizit. késsel a hátadban létezés és egyéb ilyen sportok összefoglaló neve: KARÁCSONY. Egyébként tudom ajánlani ilyen karácsonyi vásárlás előtt hogy kenjetek magatokra bolttarka álcafestéket, meg pár zárjegymatricát a tökéletes álcázás érdekében. (FONTOS INFO: vigyázz nehogy berakjanak egy kosárba, az nagyon idétlen amikor a kasszásra vigyorogsz a pultról) Miután eggyéváltunk a bolttal és különféle árucikkekkel keressük meg zen technikák és David Carradine segítségével (nem, nem a gardróbszekrényt ahol felkötjük magunkat...) a belső békénket hogy a későbbiek folyamán egy mozdulattal elvehessük a kiszemelt ajándékot. Amit aztán a kedves ajándékozottnak ajánlunk ugyanilyen technikával visszajuttatni.
Ha ezek a mozzanatok megtörténtek, akkor jöhet a fa vásárlás. A fa potyog. Már amikor kivágják. Amikor a levél nem esik le róla, az csak álca. Arra tartalékol hogy amikor elkezded díszíteni a lábad alá pöckölje őket és szúrjon, valamint széthord a lakásban és így elálljon következő decemberig amikor is lemeózza az utódot.
Szóval a fa áll, alatta az ajándékok, amik valami fura megmagyarázhatatlan oknál fogva ott teremtek. (Jézus) Mert ő létezik, és magyar származású, EZ TÉNY.
Na és ezek után jön az örök gyöngyszem... Amitől óvnék mindenkit mint Tapsi Hapsi a répáját. (mindkettőt) A rokonok meglátogatása. Ezer éve nem látott alakok, akiket még vagy ezerig nem is akarsz látni, mert annyira szereted őket, meg hát hiányoztak is mi tagadás mint öreg nyuggernak a farhát árának emelkedése. (szeretek nehezen értelmezhető cifra képekben árnyaltan ábrázolni :D )
Meghallgatod a történeteiket, és ők csak kérdeznek egyet. De olyat hogy garantáltan bántó kontextusban szerepeljen. Inkább nem is idéznék mert még az is jujj... És ami még ennél is rosszabb, amikor visszakérdezel valamit és lebunkóznak. Pedig te csak azt akartad tudni hogy hogy vannak a kedves rokon madarai. Repetitív válasz ilyenkor az ÁÁÁÁÁÁ erre nekünk nincs pénzünk, 2. lehetőségként nem válaszol, 3. lehetőség: mi van, mi már nem is érdekelünk? Végül is csak a kérdés elhangzása előtt adták elő 2 órában életük drámáját az aranyhal megfulladásától kezdve (igen, a vízben fulladt meg, mert már ő sem bírta)
JÓTANÁCS: Kerüld a Karácsonyt, kerüld a rokonokat! Ne etesd az embert mert harap!

Címkék: ajánló beszámoló örjöngés töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél így ne csináld

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása