Veszélyes Szilveszter

 2012.01.03. 20:02

Van még aki úgy gondolja hogy a Szilveszter csak egy kötelező marhaság amit muszájból kényszerítenek ránk, és kvázi dróttal mosolyra peckelik a szánk a látszat kedvéért? Azok üljenek le megbuktak! Semmi nem kötelező, maximum az hogy engem olvasva mindenki a gatyájába élvezzen vagy benedvesedjen mint egy éticsiga.
A Szilvesztert ezúttal a városban töltöttük, jobb ötlet híján. A probléma nem ez... Hanem hogy mások is így döntöttek. És most mondhatjátok hogy minek megy emberek közé az aki legszívesebben hentesbárddal szeletelné fel a szembejövőket, a mögötte menőket és bárki mást is? Mert szociálisan perverz vagyok. Ezért is írom ezt a blogot :D
Úgy nézett ki a dolog hogy sok ember (tudjátok naaaaaaaaagy tööööööömeeeeeeg, sooooooook múúúúúúúúú, testszag most nincs mert hideg van) azt hitte hogy a város valamelyik végében van valami. És ők pedig elindultak arra. Úgy nézett ki a dolog mint a 300-ban csak buzik meg Spárta nélkül. Az árusok kis szorost képeztek a standjaikkal, és fogdosták meg az embereket. Tiszta pénzfürdő volt, a legjobbak mind elbuktak, Mátyás, Deák és a többiek... Próbáltunk semmit nem venni, de amire az utca végére értünk tele voltunk aggatva műhajjal, szemüveggel, szarvakkal meg mindennel és azt vettem észre hogy Jézusom ki van mellettem? Ez Darth Vader... elhajtottam a fenébe és újra a barátnőmmel lehettem.
Szépen lassan odaértünk ahonnan jött a tömeg, megláttuk mi is hogy nincs arra semmi és visszafordultunk. És bármilyen meglepő megint ott voltunk ahol nem volt senki, és ekkor orvul ránk támadott egy színpad és egy zenekar. Ami nem is baj még... Ami baj hogy utána karaoke buli volt. Hm, pontatlan vagyok, mert ez még mindig nem baj, az a baj hogy bárkit felengedtek a színpadra. Klárika nénike énekelt egy kis (talán) Hungáriát, és hát olyan volt mintha a a macskát amit nyúznak még meg is analizálnák egy egy elefánt combcsontjával. Vizuálisan meg még e mellé egy barnamedvét inzultálnak egy nedvedző tengeri csillaggal. Na ebből az előadásból képzeljetek el vagy 4-et. Itt kicsit az agyam leoldott és arra tért vissza amikor egy kölyökpezsgős üveget toporogtam körbe a Twist and Shout-ra.
Szóval kerüljétek az utcai szilveszterezést (is!)! 

Címkék: vélemény mese beszámoló idióták agyhugykő bazsi mesél így ne csináld

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása