A Karácsonyfa bontásáról

 2012.01.07. 10:46

A kivágott fenyő is él, és bosszút esküszik a világ ellen. Ezt így elhiheti mindenki, és szerintem tudatában is vannak azok akik igazi fenyőt vásárolnak és nem rózsaszín tesco-fát. Szerény véleményem szerint az olyan lehet mint guminővel csinálni, jó-jó de nem az igazi. A lakást lágyan belengi a műanyag szag, ami az ágakból jön mert az égősor megolvasztotta az egészet. Aztán egy egész év kell hogy kisikáljuk a szőnyegből a zöld pacákat. Úgyhogy tűlevél - műfenyő levél 1:1.
Szóval a fenyő bosszúja miután a hulláját feldíszítettük és a lakás ékévé tettük. Mint már kifejtettem tűlevelet évekig fogunk még ott találni ahol a fenyő egész biztosan nem volt. Bár ki tudja, lehet este körbejár és benéz minden szobába. Vagy pedig apuka részeg amikor hozza \ Jézuska részeg amikor hozza és nagy büszkén körbejár vele a lakásban és megmutatja mindenkinek: "Helo, megvan a fenyő! Igen ő az, jajj hogy milyen szépen mosolyog ugye?"
Innen tutira leszűrhetjük hogy van aki már jóval az ünnepek előtt bekarácsonyozott a sarki talponhányóban.
És eljön január 6. illetve nálunk 7. a bontás napja. Ekkor a fa belead apait anyait. Szerintem tudat alatt érzik hogy reggel miért settenkedünk úgy körülöttük mint disznóvágáskor. És éppen ezért suttyomban igyekeznek keresztbe tenni nekünk. A maradék tűlevelet amit ablaknyitáskor az első mikrohuzat, a korábbi események láncolata nem vert le, (ezek tuti ilyen rambo levelek lehetnek) beledobálják a ruháinkba. Innentől bősz sztepp illetve tvisztbajnokság következik a nappaliban zene nélkül. Ekkor a család női tagjai, fokozva a hangulatot megkérdezik hogy mi a baj, miért nem segítünk nekik a fát bontani. A férfi, ilyenkor eltöpreng... már abban a tekintetben hogy hova menjen a kis Jézus a fájával meg az angyalokkal együtt, és hát az nem egy karibi ország tengerpartja.
De a nőket sem kímélik a fák! Ahogy szedik le a díszeket próbálják őket arconlőni mindennel ami még maradt. De úgy haragból, úgyhogy ha nem vigyázunk akkor szeretett feleségünk \ lányunk \ erre az alkalomra rendelt örömszerzési asszisztens arcát sündisznóvá, esetleg a horrorfilmekből ismert Pineheaddé változtatja.
Ilyen időszakokban, amikor már a hímnemű egyedek egy nagy késsel, baltával szelik a fa törzsét, megérlelődik az elképzelés hogy vegyünk műfenyőt jövőre! De ha lehet sárgát, feketét vagy kéket. Majd teszünk rá Wunderbaumat és akkor meglesz a fenyőillat anya örömére! 

Címkék: beszámoló hülyeség pihent fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

i matee i 2012.01.07. 17:04:37

Ez a rövid film tökéletesen illik ehhez a poszthoz

www.youtube.com/watch?v=Vaiv7kAXBzM

Bazsiahegyről 2012.01.07. 17:57:53

@i matee i: Ez brutális volt :D Védd a fákat egyél hódot!
süti beállítások módosítása