Meleg karakterek

 2013.01.15. 14:30

Hát igen az MMO-k világát is utólérte a fejlődés, nevezetesen itt is lesznek meleg karakterek valamint köztük köthető házasságok. Mivel nem kapunk reklámpénzt érte ezért nem fogom leírni hogy a Star Wars The Old Republic, ezért nem fogom leírni nyilván hogy Star Wars The Old Republic. 
Tehát itt mivel megérintette őket a fejlődés szele, mint Hókuszpók szívét a Bánfy hajszesz, ezért betették a jóságos készítők ezt a lehetőséget is. És, mivel én maradi vagyok ezért nem értem annyira hogy erre mi szükség volt? Jogos hogy esélyegyenlőség meg hasonló jóság, de csak azért sem látom be hogy miért kellett egy elkülönített bolygót létrehozni erre a célra? Most akkor szegregálunk? Elkülönítjük a játékosok ezen részét? :D
Ez azért megnyugtat, mert akkor mégsem én vagyok a rasszista és a rossz ember. Én ettől függetlenül vagyok az. 
A következő lépés pedig az lesz hogy aki arra a bolygóra megy az nem jöhet el onnan, mert hirtelen hopp bezárták a kapukat, az őrök meg túl erősek. És akkor már a mindenható Bunyós Pityu sem segít senkin! Pedig ha ő nem, akkor már Chuck csak sem. 
Lényegében ennyi, nem kell nagy fejtörőt meg mondanivalót sejteni... ez egy magasabb szinten elérhető lehetőség, aki akarja használja aki nem akarja azt meg kiközösítik. És különben is nem az a buzi aki simogat hanem aki hagyja.

Címkék: vélemény ajánló web közösségi portál töprengés napi mocsok agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása