Vannak napok amikor semmi nem sikerül, még az sem hogy rendesen elbassz valamit. Van az a perc amikor kilépsz az utcára egyszerre szarik rád egy madár és lépsz bele egy kutyaszarba, na akkor bánod meg a percet hogy megszülettél, egészen addig amíg a helyzet úgy tényleg rosszra nem fordul. 
Na ilyenkor rögtön vágd pofán aki azt meri mondani hogy: "Ha az élet citrommal kínál, kérj hozzá tequilát vagy csinálj belőle limonádét!" Üdv a valóságban nincs se limonádé se tequila.

1. Ne nyűglődj, próbálj meg egy sörhöz hozzájutni. A sör mindig jó, még akkor is ha nem. Mégpedig azért mert DE!

2. Mindig lesz egy okos, aki megpróbál túllicitálni rajtad hogy neki milyen szar. Ne foglalkozz vele, ami szar az szar hiába rosszabb másnak, hiába éheznek Afrikában, hiába adják el a thai kisfiúkat kurvának. 

3. Ne vedd le a telefont, nagyrészt csak idegesíteni fog aki beszélni óhajt veled. Az élet kemény mi? A telefonon úgyis javarészt játszol ne áltasd magad.

4. Ülj le szépen egy folyó vagy tópartra vizelj bele. Ha valaki beszól érte Még pislantás közben fordulj felé és az istenért se hagyd abba.

5. Hm, vegyél fel sárga pólót okádékzöld harántcsíkokkal és senkinek ne mond el miért volt ez jó.

Címkék: ajánló hülyeség sztrájk helyzetjelentés balfasz hangyafarm fájdalmas agyhugykő fikaevés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása