A tarhonya nem növény

 2021.05.16. 15:13

A TARHONYA NEM NÖVÉNY. Aki esetleg nem tudta, az most memorizálja szégyenében. 

18 éves koromig én sem tudtam és ezt egy Sziget fesztiválon kellett megtudnom, filozófusi állapotba átlényegülve. Miközben a bennem élő Arisztotelészt és Platónt legyalázták hogy 

az egy tészta... Te barom

De büszkén mondhatom hogy azóta felépültem a lelki sérülésekből, amit egy pszichológusi csoport foltozott be és kiderült hogy egy kedves ismerősöm azt hitte hogy a nokedli növény. Csak azt nem tudta mikor vetik. Bizonyos szemszögből logikus az állítás, de ezt a nézőpontot én nem ismerem.
Nem érzek szégyent azóta meg pláne hogy egy kollégámnak logikusnak tűnt hogyha a vanília meg a csoki létező növények a puncs is az kell hogy legyen. Ő túl volt a 20-as évein.
Másik kedves barátom állította hogy azt hogy "csíbor" mi találtuk ki szivatásból. Utánanézett és másnapra szakértő lett, minden pocsolyában őket kereste. Ugyancsak ő állította hogy a kerevet nem egy létező dolog, ő nem hisz benne. Valamint amikor értesült a kullancsok létezéséről (talált egyet magában), beletette egy pet palackba és vérrel akarta etetni.
Végül de nem utolsó sorban, egy kedves kolléga hónapokig tudta úgy hogy létezik egy Lambéria nevű ország messze északon, amit a finnek annektáltak. Ezért az oroszok bosszúból elfoglalták Karéliát cserébe...

Címkék: beszámoló pihent idióták fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása