Gyerekszületés

 2021.05.16. 10:01

Ez egy nehézkes kéréskör, főleg a szülés része. Még csak ott tartottunk hogy nődögél a helyén a kis poronty, amikor beállított egy védőnő. Illetve egy vörös hajtenger, aki végtelenül laza volt. Másnak rosszak a tapasztalatai, mert támadónőről beszélnek nem védőnőről. Meg valami olyasmi kedvességről mint amit a keleti front biztosított utoljára hazánk fiainak. Egy kérdésre emlékszem pontosan...

Felkészültnek érzitek magatokat?

Elárulom, vizsga nincs ebből és nem kérdeznek nagyon vissza. Magabiztosan mondtam hogy mindenre is, aztán kiderült hogy semmire sem. Egy dolog volt amiről kiderült azóta hogy jól tettem: babakönyv olvasása kizárva. Nagyon jól le van benne írva minden, hogy mit tegyünk ha tökéletes gyereket akarunk. De mi van ha a mi gyerekünk nem tökéletes? Erről a tartalomjegyzék annyit írt hogy semennyit, pedig kerestem mint magyarságkutató az óhazát. Aztán megnyugodtunk hogy a gyerekünk úgy tökéletes hogy nem tökéletes és kapja be mindenki majd én azt tudom mert az én lányom és különben is. És tudjátok mit? Bejött.

Voltak részek azért amiket megnéztem az egyik könyvben... Egyik este a kisasszony úgy sírt hogy a szívem szakadt meg. A könyv: "rosszat álmodott" Köszönöm szépen, hazámat szolgálom, magamtól ki nem találtam volna. 
Volt egy időszak amikor a cumit messzebbre köpte mint amilyen messze követ törni küldeném az írót. Könyv: Ha kiköpi, ne erőltessük a cumit. BBBBBBBAAAAAAAMMMMMM hogy ez nem jutott eszembe... 

Azóta sem olvastam el végig egy ilyen könyvet sem...

Címkék: vélemény helyzetjelentés lakótelep töprengés agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása