Óda a Karácsonyhoz, májusban

 2021.05.19. 09:09

Pár évvel ezelőtt a karácsonyi időszak közeledtével (itt most elveszítettem az érdeklődők azt a részét akik politikát akartak, pedig még az is lesz!!! izgalom, borzongás) 2 dolgot határoztunk el. 1: veszünk egy új tv-t, mert ami van olyan régi hogy nem fekete-fehér hanem csak papírra rajzolt képeket ráznak benne. Szar volt így a Star Warst nézni, de a földrengéses dokuknál megvan a szinkron pillanata. 2: Időben veszünk fenyőfát. November volt szóval tényleg nem voltunk elkésve. Elmentünk a helyi Karácsony boltba (mert van ilyen, nem, nem politika) és kivilágításokat nézegettünk. Ekkor életem párja megragadja a karomat és remegő hangon megkérdi hogy mi lenne ha tennénk valamit a bolygóért mi is? Éreztem hogy ez csapda...

rd9db0d663215d6dd706cdff732c6f98e.jpg

És valóban az volt. Félve mondtam hogy naná, a bolygó mindenek előtt. Mutatott egy műfenyőt. 3D-s, többféle színben, műanyag, nem papír, nem hullatja a levelét (ezt a műfenyővel kapcsolatban azóta sem tudom hova tenni). Mindketten oda voltunk az örömtől. Pont ilyet akartunk mindketten. Mondom mennyibe kerül ez nekünk... potom 130e JMF. Gott sei Dank ez pont annyi mint a tv. Elkönyveltem hogy ez kemény év lesz annak aki műfenyőt akar, de segáz a tv-n biztos találunk róla műsort. 
Mondanom sem kell nem így történt. Utólag kiderült, a gyerekek számára is hogy az angyal hozta a fenyőt, berakta a  minimum 70 kilós megfoghatatlan valamit a kocsijába, sírt hogy ő a tv-t akarta hozni és összerakta nálunk a fát. 

Igazi csapatmunka volt. Amikor végzett az angyal megivott volna egy sört, de nem volt a hűtőben. Az angyal szomorúan lefeküdt aludni.

Címkék: ajánló beszámoló karácsony helyzetjelentés agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása