Veszett mókus

 2021.05.24. 12:42

Ez egy tanmese lesz kérem szépen. Nagy tanulságokat fog tartalmazni amiket nem árthat megszívlelni ha az ember viszonylag sokáig szeretne élni. Ilyen az élet nehéz, ha hülye vagy nehezebb jellegű.
A munkahelyünk egy része maximálisan szanatóriumi körülményeket biztosít az ott dolgozók számára, megjegyzem ez kell is. Néha én sem voltam benne biztos hogy hol is járok tulajdonképpen, állatfarmon, barmok közt a legelőn, szanatóriumban, elmeotthonban...
Sokféle állat megfordult nálunk, pár elég hangosan kiabált hogy dolgozzá' má' bazmeeeeeeg, de nem vettük a szívünkre mert mi nem vagyunk azok a fajták. Néha befutott egy-egy nyuszi is, volt akivel szemben az is támadó szándékkal lépett fel. Már akkor tudtuk hogy baj lesz!
Aztán megjelent az ágyi poloska, nem mintha feküt volna bárki munkaidőben, de akkoris...
Volt őzike is, átugrottak a kerítésen. Ők jófejek voltak, nem zavartak senkit, senkit nem tűztek az agancsukra azt bőgve hogy vééééért, véééért a véééér istenének.
Amivel viszont próbléma akadt az a vaddisznó és a mókus. Aki azt gondolná hogy a vaddisznó okozza a nagyobb kárt, az téved. A röfi csak megkergetett egy amúgy is futó kollégát, aki átment biatlon gyakorlatba és felmászott egy fára. A malac megunta ezt és hazament.
És végül a mókus. Itt nem tudsz menekülni, Jobban mászik fára is nálad, olyan gyors hogy nem kapod el és van amelyik még vitorlázni is tud!
Ja, ez nem. Körbe-körbe tudott csak közlekedni és ennyi. De ezt nagyon csinálta. A távolban feltűnik egy teherautó! Fokozódik a dráma! Dün dün dün dün dün dündündündündündündündün. Egy kollegina aki észleli a veszélyt, a mókus segítségére siet, mit siet, repül! A mókust, nem izgatja a közeledő autó, se a közeledő nőszemély, csak csenben habos a szája. Dündündündündündündün. A kollegina ér előbb oda, a teherautó még 300 méterre van és közeleg viharos 10 km/h sebességgel.
Igen, arrébb akarta hessenteni, igen a mókusnak megváltás lett volna a halál, hát persze hogy belekapott a kollegina kezébe. Aztán elfutott, mindkettő. A mókus azóta sincs meg, a kolleginát szétoltották mindennel is a kórházban.

Tanulság: Habzik a szája, csak körbe megy akkor ne basztasd mert veszett lehet!

Címkék: beteg vicc beszámoló vírus hülyeség trükk felvilágosítás töprengés bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása