Német csirkedarálók

 2021.05.25. 12:33

A németeknél tuti van valami a vízben amitől kicsikét... elfajzanak? Nem tudom a jó szót erre, de amikor egy komplett iparágat befognak ilyesmire, az nagyon német tud lenni. Már hogy hatékony. Nem arra akarok célozni hogy az "unerwünschte" lényeket "Lager"-be terelték annó. Fene a mocskos pofámat. Hiszen amikor Dachauban jártam az üdülőtáborukban, ki volt írva hogy nem történtek tömeggyilkosságok, hiszen Az EmBeReKeT kIs CsOpOrToKbAn LőTtÉk FeJbE. (közben ezzel gondolom az olvasótábor újabb részét veszítettem el)

BUT! Fear not brave citizen! Ez nem a múlt sörszagú kísértete, ez a modern idők szelének a hangja. Azokat a csibéket amik kakasnak méltóztattak születni (kibújni a tojásból) FÁJDALOMMENTESEN LEDARÁLJÁK. Mondjuk nemtudom a fájdalomról megkérdezték e a leendő kakasokat. Mindenesetre most valahol Abbath az Immortalból felsír a gyönyörtől. 

 

Én mondtam... De bátor germánjaink erre is találtak megoldást! WIR SOLLEN ELSAS-LOTHARINGIEN ANGREIFEN!!!!!!! Nincs olyan probléma amire egy jó kis ódivatú gyilkolás nem megoldás!

via GIFER

Címkék: ajánló beteg beszámoló hülyeség felvilágosítás pihent fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása