Sátorállítás

 2021.05.25. 09:46

 Ebben a versenyszámban nálam profibb embert nem hordott még hátán a Föld. Tudok mindenféle sátrat állítani! Tesco-s sátrat ültetni is tudok, igazi lowrider lett, belmagasság 30 centi. Alig találtam meg, mert nem látszott ki igazán a fűből.
Tudok katonai sátrat is, bár ettől mindenki elhatárolódik mert szerintük nincs kézügyességem és inkább elküldenek vízért. Kiközösítem őket! Tudok sátrat állítani!
A Bakony hétmérföldes lankáin sátoroztunk, amikor kedves kis barátunk is beesett egy partiról és hozta magával a 7 személyes sátrat. Persze egyedül. És senki nem ivott a viszontlátás öröme miatt hirtelen felindulásból 4 aperitifet a tűző napon. Ekkor állított be a jóötlet tündér is, aki megsimizte pici buksinkat és fülünkbe sutyorogta hogy:

há hogy a büdös életbe ne lenne csudijó ötlet hogy egyszerre hét, magát megfelelően hidratált ember állítson sátrat!

 

 Nekifogtunk hát, Közben meg megszomjazva, időntként fogyva de törve nem, 2 óra próbálkozás után a sátor fele "állt". Végülis aludni lehetett benne, a srác egyedül jött, mi pedig elveszítettük az érdeklődésünket. 
Közben egy másik jókedvű barátunk közölte hogy:

Fogjatok le, van egy jó módszerem sátrat állítani!

Lefogtuk hogy meg ne próbálja, nincs kedvünk még két órát szívni, mert neki megint ötlete van. Azért elengedtük, odament a kis pakkjához, elővett egy kör alakú valamit, cipzározott, csatolt kettőt, majd közölte hogy ezt nézzétek. Nem történt semmi. Duzzogva kirázta a sátrat ami már állt is. A nap hősének érezte magát minden bizonnyal, csak ez ugye a másik sátor problémáját nem oldotta meg.
És hogy vettünk e mi is ilyen sátrát a következő alkalomra? Igen, mert így könnyebben, gyorsabban tudtuk magunkat hidratálni. A keresztségben ez a fajta sátor megkapta később a:

Kidobod aszt jó'van - nevet.

Címkék: vélemény ajánló beszámoló sátor idióták töprengés agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása