A közoktatás fontosságáról

 2021.06.01. 14:32

Zanzásítva jön higy miért is fontos a megfelelő oktatásban részesülés, bár emberünk esetében jobb talán hogy lázat szimulált biológia és kémia helyett és otthon maradt Mariot játszani.

Szóval emberünk citromlével kente be magát hogy rablás közben ne látszódjon a felvételeken. Mindezt egy egyszerű jelenségre alapozta:

ha a citromlé alkalmas láthatatlan tintának – ha citromlével írunk papírra, a szöveg száradás után hő hatására előtűnik –, akkor majd őt is elrejti a kamerák elől, ha ügyel arra, hogy ne kerüljön semmiféle hőforrás közelébe.

És 2 - kettő - zwei - two - due bankot kirabolt így. A logikát értem azt hiszem. Na most innen a székemről ülve úgy látom, hogy sok mesét nézett emberünk az iskolába járás helyett. Szerintem ő az a fajta aki nem figyel oda egy pillanatra és felrobban amit csinál. 

És a legjobb hogy meglepődött a rendőrök érkezésén... Tanulság? Ne szaporodjon aki hülye, de ha hülye vagy azt ritkán tudod magadról minden kétséget kizáróan bizonyítani. Ha meg mégis akkor lehet hogy nem is vagy hülye...

Címkék: ajánló beteg videó komoly beszámoló szánalmas barom balfasz töprengés agyhugykő bazsi mesél közmondás mára

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása