USA WIN

 2021.06.06. 14:07

Ekkora tévedést ritkán lát az ember, mindazonáltal megeshet. A süni is bocsánatot kért a drótkefétől miután rámászott.
Naszóvalakkor... Adott egy hadgyakorlat ahol az amerikai 173. Légidesszantos különleges fiúkák Bulgáriában jártak. És ha már ott jártak körül is néztek hogy mi újság a bajszos nők és a rettenetes zene meg a vízesések és gyönyörű tályak hazájában. 

A lényeg hogy

amerika szereti olaj
amerikai katona szereti haza

Ugye tudjuk hogy amerika nagy, szeretik a nagy dolgokat és nem feltétlenül annyira okosak mint hinnék magukról.
Ezért történhetett meg az hogy benéztek egy olivaolaj gyárba. Gondolom felismerték hogy OIL és akcióba léptek. Rögtön fegyverrel körbenéztek és mindenkit biztosítottak arról hogy nyugalom, ti itt nem kell hogy egészséges dolgot vigyetek a szervezetetekbe tovább! Adtak pár hambit, egy bödön zsírt és elmentek haza.

A tanulság: vagy írj olyan betűkkel amit nem ismernek, vagy ne csinálj az olajjal semmit. Hagyd ahol van. Már a 2. vh-ban is ezt rontottuk el... Vártuk őket az Adria felől de csak nem jöttek... Pedig csak el kellett volna hinteni hogy van olaj dögivel srácok, napraforgó, oliva, megcsináljuk mit kértek?

 

 

Címkék: zene vélemény web beteg youtube videó beszámoló hülyeség idióták bulvárkomment agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása