Sinéad O'Connor visszavonul

 2021.06.08. 12:29

Most többen a szívükhöz kaptak gondolom, többek között én is. Zenei géniuszom sem ismer határokat, csak úgy mint a jóízléssel és a helyesírással kapcsolatos sem. Szóval a nevén kívül bevallom őszintén nem sokat tudok a kétségkívül remek előadóművészről.

 

Na ezt mondjuk pont igen. Meg hogy nincs haja. És hogy áttért az iszlámra. DE! Ezek miatt még mindig nem tehet rá senki panaszt, az ő dolga nem igaz? Sok rajongója csalódottságát fejezte ki amiért nem pótolja még a 2020-ban elmaradt koncerteket sem. Rájött hogy neki egy férfi sem lehet főnöke és azt csinál amit akar. 
Ezt általában úgy hívják hogy vállalkozó, bár nem értek az ilyen dolgokhoz. Mindenesetre eléggé feminizmus illatot hoz magával a szél, csak akkor meg az iszlámot nem értem. Ott a feminizmusért nem pirospontot adnak meg simit a buksira. 
Amúgy miért nem keresett egy manager nőt, ha esetleg nincs képben az iparnak azon szegmensével? 

Címkék: vélemény ajánló web beteg youtube videó beszámoló hülyeség poén idióták töprengés fájdalmas napi mocsok bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása