Győri közlekedés

 2021.06.09. 13:04

A győri közlekedés olyan mint a tömegszex. Sok benne a szopás és ha nem figyelsz, nagyon gyorsan seggbedurrantanak. Arról nem is beszélve hogy a város újabban tele van "villantós autókkal" ami próbálja ellenpontozni a sofőrök sötétségét, bár nem nagyon sikeredik. Szabályszerűen rosszul érzem magam hogy a családi autónk nem egy Ford Mustang vagy valami ilyesmi és nincs még 2 BMW a garázsban. Hogy lehet ez? Nincs garázsom pl...
Az igazán nem zavar ha valakinek drága autója van, egészségére váljék. Az már inkább ha az index opcionális és ők pl nem kérik. Tizen x milliós autó és akkor a faszom, nem kell az index. Kit zavar ha nem használom én életben maradok jó eséllyel, nem úgy mint a Suzukis Lajos aki gyors haláltusája előtt még a kirepülő fogaival nem átallja meghúzni a fényezést. A szemét! Meg is érdemli, majd a biztosító behajtja rajta valahogy.
BMW, AUDI, VW, Skoda, remélem nem hagytam ki semmit... Elalélunk az autóitoktól, halál komoly. Bocsánat hogy létezünk! Aláírás: a csendes többség (persze a többi autós között is van gyökér, nem is kevés).

A másik ami kiakaszt ebben a szép városban, amit legalábbis hihetetlen szépnek tartunk a barokk stílusú épületek miatt, az az utak állapota. Egy átlag úton annyi göröngy, kráter, lyuk, repedés, bánja gyíkom mi van, mintha a visszavonuló németek tegnap lőtték volna szét. Pedig azt mondják jó dolog sima úton haladni... Én azt sajna nem tudom milyen, győri vagyok. Ohh majd elfelejtettem: az állatkertben már van elefánt. Lehet a kocsid szétesik amire odaérsz, de elefánt meg pingvin az van. 

Hogy? Má' aztán mé' mennék busszal?

Menjek busszal, komolyan???

Címkék: vélemény ajánló hülyeség idióták töprengés fájdalmas napi mocsok agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása