Hála égnek ennek a pár pillanatnak csak néző szinten voltam elszenvedője, bár tudtam volna popcornt venni a boltban szerintem. Szóval van egy elegendő méretű parkoló (tudom a nőknek mindig nagyobb kell ebből is). Volt nem akarok hazudni vagy 10-13 hely üresen. Megjön egy idősebb hölgyemény és beáll két autó közé. Mindkét oldalról volt a másik autóhoz képest vagy 20 cm. Hangsúlyozom volt kb 10-13 hely üresen.
Kiszáll és úgy ahogy azt kell nekivágja a kocsi ajtaját a másiknak. Mázlija volt mert a tulajdonos és a felesége épp látta.
A bonyadalom innen indul:

- Nem tudott volna máshová állni?

- Hölgyem maga jött később és van még rengeteg hely.

- Ne kiabáljon, ne keltse a feltűnést (mondja ezt ordítva).

- Maga kiabál. Térítse meg a káromat.

- Erről van szó, mennyit akar?

- (gyors fejszámolás) 20 000.

- Ha adok negyvenet nekivághatom mégegyszer? (igazi felnőtt hozzáállás egy részről, másrészt gondolom csak ez a címlet volt nála, harmadrészt a sopánkodás még senkin nem segített)

 Meglepődnék ha a hölggyel amúgy a könyvtárban találkozna bárki. Bűnös, bűnhődj.

Itt mentem be a boltba. Felháborított ez a hozzáállás amit tapasztaltam, hogy egy boltban ne találjak fagyasztott meggyet... Amúgy a hölgy kiabált, nyilván megijedt. Az Úrnak is igaza volt abban hogy oda kéne figyelni. Tipikusan az az eset, hogyha odahúzok egy babakocsit, átmegy rajta, fel van háborodva hogy lehet oda babakocsit tenni, és még rákérdez hogyha duplaannyit fizet átmehet e rajta újra. Imádom ezt a falut.

Címkék: vélemény ajánló beteg beszámoló hülyeség idióták töprengés fájdalmas napi mocsok agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása