Panelparkolás

 2021.06.17. 09:53

Panelban lakni nem egyszerű, ezt már sokan tudjuk és tapasztalják. De az ott élésen kívül van még valami ami az embert ott boldoggá teheti! Mégpedig a parkolás. Sávosan lehet parkolni, erre kellett rájönnöm.  0000 - 0700-ig nem lehet. Aztán van egy 5 perces ablak amikor elmennek az emberek dolgozni. Akkor a többiek hazajönnek és éjfélig megint nem lehet parkolni. 
Vannak ám taktikus parkolók akik úgy érzik hogy nekik jár a hely. Mer' há gecó ideállítom a robogót amíg a bömössee eemegyek sefteeni, aztá' addig semmi köcsög nem áll ide. Ha meg de, akkor Kiakadok mer hogy mer itt parkolni, ebben a parkolóban ahol én állok, mer ez az én helyem a hülye is láttya, na húzzá innen báttya.
És ezzel el van intézve. 
Ha mégis előfordul az a zárójelbe tehető helyzet hogy találsz egy helyet, akkor garantált hogy a melletted álló kímélet nélkül neki fogja nyitni az ajtaját a tiédnek. De erőből ám, abban van a vitamin, meg úgy szép a kocsi ha sokszínű. Még egy lilát kell nekinyitni és az oldalán összejön egy LMBTQ+ zászló.
Ha ezt is megússza az ember, akkor pedig az garantált hogy az erkélyen bagózó Gyurinéni (özv. Kantárosné Kovács György) rá fogja dobni a csikket. Vagy legalábbis erősen próbálkozni fog hogy eltalálja gépjárművünket. Ha nem találja el:

1. még beeshet egy erkélyre a száradó ruhákat felgyújtani

2. eltalálhat egy járókelőt

Szóval arrafelé ne legyen autód. Nekik sincs. Ezért gyűlölnek. Meg azért mert a lábtörlőjükre szarsz. Metál.

Címkék: vélemény ajánló beszámoló idióták töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása