Allianz. A. Legjobb.

 2021.06.18. 08:03

Na persze én meg a Májkel Dzsekó kínai, nem pedofil változata vagyok, aki nem Neverlandben él hanem a kistérségi felhökarcolóban. Annyira kistérségi hogy nemhogy nem karcol felhőt... Még felhő sincs.

Eljött az éves kötelező befizetésének ideje... Mivel nem kegyeskedtek semmi értesítést küldeni, se emailen, se postán, se füstjellel, de még csak a zacsimat sem pöccintették meg, ezért kénytelen voltam fáradtságot nem kímélve megjelenni náluk mint egy rossz kísértet, vicsorba fagyott arccal, szakállasan. Bár a maszk miatt a szakáll annyira nem lényeges. Elsírtam bánatomat hogy megint nem küldtek semmit pont mint az elmúlt 3 évben és mindig ugyanezt eljátszuk. Email ellenőrzés, postacím ellenőrzés. Hát mi küldtük pedig... Ha úgy küldték mint a görögök Marathónnál az ipsét már akkor is ide kellett volna érnie. Mondjuk nincs ötletem mit csináltam volna egy göröggel itthon. Talán készített volna gyrost pitában. 
Elárulták az összeget, én majdnem hanyattestem a székemen, pedig az hogy majdnem NEM EGY LÉTEZŐ FOGALOM. Már eddig is meg tudtak lepni ilyen módon egy-egy 100e JMF feletti összeggel és amikor reklamáltam azt mondták hogy:

sajna már nem tudunk rajta változtatni.

Mondom akkor negyedévente szeretném fizetni...

Sajna nem tudunk már vátoztatni.

Akkor megszűntetném önöknél a biztosítást!

Sajna nem tudja, 30 nappal előtte nem szólt.

Egyébként egyszer bementem márciusban, júniusban van a forduló... és olyan adatokat kellett megadni hogy lakcím, emailcím, telefonszám és az összeg a felére ment le. Úgy tudtam ezeket mind megadtam a szerződés megkötésekor...
Úgyhogy a helyszínen legombolják rólam minden alkalommal egy kisebb afrikai ország költségvetését.
Azt tudni kell hogy nem okoztam balesetet, nem egy öreg autóról van szó.
Amikor megkérdeztem hogy mégis miért ennyi:

Hát valakinek ki kell fizetnie a károkat amiket az autósok okoznak.

De, miért pont én?

Címkék: vélemény ajánló beszámoló feladvány töprengés napi mocsok agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása