Szerszámtároló

 2021.06.22. 09:06

Minden vágyam ez volt már egészen gyermekkoromtól kezdve hogy, legyen egy szerszámtároló kis házikóm. Emlékszem mindig arra vágytam hogy bemehessek egybe és megnézhessem miért is vágyom rá egészen pontosan. De amikor bejutottam egybe... nem nagyon tudtam körülnézni, és ilyen dolgok hangzottak el:

1. Ki vagy te kölyök és mit akarsz?

2. Na mennyé haza nagyapádhoz azt kapááájatok.

3. Maga ki és mit akar itt este 10-kor? Nem érdekel hogy részeg, tegye el a fényképezőjét...

Szóval nem igazán sikerült a kíváncsiságomat kielégíteni. Egészen 35 éves koromig, amikor is a házunk mellé. teljesen megtérülő befektetésképp, vettünk egy kb 3x3 méteres faházat. Éreztem a levegőben hogy végre kielégülök, ez jobb lesz mintha elmennék Thaiföldre pöcsöslányokhoz a nevezetességeket megnézni! Elkezdtem belepakolni... Fűnyíró, biciklik, a gyerekek mind a 6 közlekedési eszköze, amiket a vállamon szoktam vinni a séta 3/4 részében, autógumik, kapa, gereblye... De éreztem hogy valami még hiányzik. Nem jöttem rá mi az igazán, aztán egyszer csak beugrott mint a németek Hollandiába 41-ben. 

Ez egy szerszámtároló... Kellenének szerszámok is. Különben a hatályos jogszabályoknak megfelelően, illetve pont hogy nem megfelelően még a végén a gyermekeink eltévelyednek cekcuálisan. Úgyhogy elégedett lehet mindenki, lefújtam a port a padláson talált izé készletről, amivel meg lehet tekerni a valamit, aztán meg olyan dolgokat csinálni vele hogy az nem igaz. Találtam hozzá bónuszként olyan fém rudat is amire rá lehet tenni valamit. Aztán ezeket mind bepakoltam, de még mindig hiányérzetem volt. 

PUCÉR NŐS KÉPEK

Naa, ez az. Lehet ezért nem engedtek be gyerekként soha. Nekem is kell egy pucér nős kép, vagy legalább olyan amin egy olyan szerszámot nyalogat.
Feleségem élt a vétójoggal ami a világ keletkezése és az ősrobbanás óta minden nőnek megvan. Úgyhogy csak simán lekentem lazúrral. 2 nap alatt. 70 fokban. Celsius.

Címkék: vélemény ajánló feladvány kérdés pihent töprengés agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása