Energiaital harc

 2021.06.24. 09:45

Ez egy ilyen hét, ma az energiaitalok ellen kell hogy felvegyük a harcot! Nem is tudom kik a nagyobb ellenség az energiaital vagy a nem vegánok... 
Na most képzelje el mindenki hogy van egy angol úriember, aki kocsmában dolgozik. Értem hogy nagy a hajtás, meg megy a buli, de egy éven át minden áldott nap meginni 8-12 energiaitalt az azért meredek cseppet. A fáma szerint Monstert vagy Red Bullt ivott, de az a végeredmény szempontjából mindegy is. Emberünk infarktust kapott ettől a mennyiségtől ami egy orrszarvút is fénysebességre gyorsítana. 
Azért számoljunk utána... 1 Monster 0,5 liter, ezt szorozza be mindenki csak 8-al = 4 telibevert literről beszélünk. Biológiai tanulmányaim szerint 4-5 liter vérünk van. Ennek az embernek szénsavas kellett legyen a vére, de minimum maró a köpete. Csodálkozik rajta hogy baja lett tőle... májkárosodás, vesekárosodás, meg ugye az implant a szívbe...
Amit el akar érni az nem a betiltás, hanem hogy 16 éven aluliak ne vehessék. Ezzel mondjuk egyet tudok érteni, gyerekeknek nem kell ilyesmit innia. 
Sőt felnőtteknek sem nagyon. De legalább ugye (megnéztem) ott van az oldalán hogy mennyi belőle a napi ajánlott bevitel maximuma. Hát 47 évesen nem 4 liter.
Mielőtt agyonszabályoznánk mindent... A MÉRTÉK BETARTÁSA KÖNNYEBB lenne nem? 

Ja, felnőttek? Hogy mi? Igyak vizet?

 

Címkék: vélemény beteg beszámoló hülyeség töprengés bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása