Egy nagyon megértő ember vagyok. Mondom ezt úgyhogy Még a szlovák nemzeti érzelmeket is el tudtam fogadni, pedig ott aztán nincs sokminden aminek lehet örülni. Konkrétan: 

Sok a hegy errefelé... Igyunk

Síelni kéne, igyunk

Az ország nagyja erdő, hó meg medve... Igyunk

Igyunk? Igyunk.

Nézzétek, a Magyarok! Buuuuuuuuuu. Igyunk.

Mielőtt teljesen belegázolnék a lelki világukba, fociban is jobbak vagyunk. 

Szóval budapesti villamosozás, mert a mennyei fényküldött kiválasztottak városaiban sem mehet minden tökéletesen. Volt mostanában ez a maszk szabály, páran biztosan tudják ezt érintőlegesen akárcsak hogy Buchenwald-nak sok köze nem volt a könyvekhez. Pedig a név alapján ugye... Egy kedves fényküldött barátunk felszállt a villamosra és annyira adott magára hogy rögtön 2 maszkot is felvett. Hogy biztosra menjen, az alsó FFP2-volt, hogy csak a levegő és Lyjézus szeretete áramoljon a szájüregébe (némely pap ennek állít emléket a ministránsokkal) és erre vette a másikat, amivel ezt a leselkedő Szlovákok elől elrejtette. Az ilyen fényküldötteket könnyű amúgy kiszúrni a kék fejük és a ziháló légzés miatt. Elvégre a szíriuszi levegő után ezt nehéz beszívni. 

Egy másik nézőpontból viszont a maszkos barátunk járt jól. Ugyanis megesett hogy a társadalom perifériájára szorult fénylény társunk is felszállt. Innentől pedig idézem az egyik szenvedőt (biztos sárvérű):

És olyan rotyogós durrogós bugyogós fingást engedett el hogy az hihetetlen. És ehhez jött az a szarszag amit az okoz hogyha amúgy is kaki mellől jön a puki, de erre te ráittál egy fehérjeturmixot amit nem bír a gyomrod, de hogy biztosra menj savanyúkáposzta levével keverted be

 Szenvedőalanyunk ezt rosszul látja. Megérdemelten bűntették meg a múltkor amiért nem lyukasztott jegyet. Ez csak a felsőbbrendűség és a többségi társadalom iránti megvetés maró kipárolgásba ültetése. Ki tudja, lehet hogy az illető luddita, vagy druida és innen ez a zsigeri megvetés. 

Címkék: vélemény ajánló beszámoló hülyeség kérdés pihent töprengés fájdalmas napi mocsok agyhugykő bazsi mesél BKK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása