Klipelemzés 2.

 2021.06.29. 10:13

Úgy éreztem Sandu mester után valami mást is fel kell dolgoznom, mert a trauma könnyebben múlik el ha beszélünk róla valamelyest. Megboldogult fiatalkoromban amikor a szar zenéket megpróbálták a fejünkből mégszarabbakkal kiűzni, na akkor születhetett a Las Ketchup és az Aserejé. Nem tudom itt sem miről van szó, de hogy őszinte legyek nem is hat meg. 

 

Vágjunk is bele...
Amit tudok róluk hogy állítólag édestestvérek. Na ennyire én is hasonlítok Dzsekóra és a sarki csövesre is. Szóval nemsokára bandát alapítunk kisgyerekmoleszteráló fingszagú atlétatrikós hörgős Lagzis Lajcsis belezős ska rap műfajban. Kezdetnek a lányok kinyitják a tengerparti kis csehójukat ahol Krúdy Gyula híján Jackie Chan híjázik. Ahogy nézem sok kedvük nem lehet dolgozni, ezért heves szeizmikus rángások közepette a parton pihenni vágyó srácokat abuzálják. Eddig közel egy perc telt el, de ki még nem szolgáltak senkit, csak a szúnyoghessegetős táncukat tanítják mindenkinek, amit a Zaragoza alsói strand énekversenyének zsűrije különdíjjal jutalmazott. 
Ezek után hogy ne elégedetlenkedjünk, jönnek a mellek. Bikiniben. Azta. Ilyet soha nem láttunk még. És hogy tovább fokozzák a whatthefuckdidijustsee élményt, a tengerparton a homokban álló színes zsalugátereket nyitogatják.

Itt vagy?

Aserejé hé há

Nemá...

...de he de hebe...

Na ezekkel sem lehet értelmesen beszélgetni, de amíg nincsenek itt, hanem a parton nyitogatják a zsalugátert, a srácok átrendezik a placcot. 1:40-re visszaérnek és kedvesen elmagyarázzák mindenkinek hogy ők csak a szúnyogokat kergetik ritmikusan, a partról pedig csendben futva menekül mindenki. 
Fontos rész következik, aki nem élte azt a zenei korszakot, nem fogja érteni! 2:00-2:22 nánanázik mindenki, a végén meg sikít. Ezzel jelezték a zene csúcspontjának elérését. Na de a zenei csúcspontok ennek a triónak olyan érinthetetlenek mint a marsi Olympos csúcs vagy az antipápa mogyorói. Közben azon gondolkodom hogy a vigyorgás alapján benne van a pakliban hogy simán megharapnak valakit, esetleg a sós tengeri fuvallatokon kívül mást is szívhattak.
Így a végére érve, még a szakállam is égnek áll, de maradt még bennem egy-két gondolatcsökevény...
1. Ha a srácok dolgoznak helyettük, amíg ők görcsösen rázzák magukat, gondolom nem ment el senki bejelenteni az új munkaerőt...
2. Ki takarítja le a koszos papucsuk után az asztalt??? Arról egyem a lángost???

hallgasson mindenki inkább:
szimfonikus poszt-apokaliptikus rénszarvas-daráló extrém harcos-pogány skandináv-félszigeti metált!

Címkék: zene vélemény ajánló web youtube videó beszámoló töprengés fájdalmas agyhugykő klippelemzés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása