Internetbekötés

 2021.07.04. 09:42

Nem, nem, nem, nem... Nem hozzám. Nekem van, nem az őskorban élek, bár falun lakunk. Ami azért tényleg nem kőkor, inkább bronz. Emberáldozat már nincs az esőért (bármit kiabálnak a pincéből, nem kell elhinni), fajváltó műtét még nincs, de lehet csicseriborsót venni a boltban este 9 előtt 8 perccel. 
Nekem, mint azt látjátok van internetem (többen csak szomorúan fejet csóválnak), de nem lehet mindenki ilyen szerencsés. Kedves barátom elköltözött Győr városából Velencébe (Gárdonyba amúgy). Nem az olaszországiba... Ennyire pénzes ismerőseim nincsenek. A többség farhátból és izzadtságból csinálja a napi levest is.
Szóval kedves ismerősöm új helyre költözött és elkövette azt a hibát hogy ki akarta a lakást vinni a digitális nihilből. Nem egészséges ha valaki csak a munkahelyén tud törpe, szado-mazo lovaspornót nézni. Így hát elbattyogott név nélkül, VODAFONEHOZ!!!!!444 és közölte hogy kérne internetet. Nyugtázták a kérést és közölték hogy jó, maj megyünk. Majd mentek.
Majd mentek hetekkel később és nézték a vezetékeket hogy:

- hát, hű, aztaaaaa, aggyon egy kávét már, mer csikar a bal herém, hű (lehet nem pontosan ez a beszélgetés hangzott el, csak rögtönzök)
- Ahham (ebben szinte biztos vagyok hogy cimborám mondta)
- hű hát vezeték meg internet, munka, kőművesdekoltázs (lehet ez sem pontos idézet)
- És ilyen esetben mi a teendő?
- Fú, majd jövünk és hát hú mer ja

A dolog arra futott ki hogy nem tudják behúzni az internetet mert újra kellene vezetékelni a házat mert így nem lehet semmit tenni. Összepakolt elment.
Érdekes, ugye? Főleg hogy a szomszéd lakásban meg tudták csinálni. Szóval aznap este sem kellett csikizős szájonfingós szemöldökszexre simogatnia magát.
Felajánlottam a net nélküli szigetére a vodás mobilnetemet, de azt mondta hogy nem akar a vodafoneról beszélni. Már küldtem volna a lajtoskocsit ami viszi a netet neki, amikor kapott egy levelet a piros ászoktól hogy bocs, de nem, mer ö nem.
Másnap elment kötött egy másik cégnél szerződést. Az első 3 hét szenvedés volt + 1-2 nap szabadság kivétele. A második pedig telepítéssel együtt 10 perc. 

Címkék: vélemény ajánló idióták barátaim töprengés agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása