Vegyünk egy csapat német embert, öltöztessük be őket népviseletbe, itassuk és mindeneztessük be őket mindennel ami elképzelhető, kérjük meg a sarki csövest hogy a kukák fedelét verje össze zenei alapnak, de ritmikusan ám, adjuk hozzá a dekád szokásos eurofeka repperét aki nem szól csak mosolyog, egy megmagyarázhatatlan rasztát és a menyecskét, aki sivítva hangokat ad ki hadonászás közben.
 

Kezdjük is el... 0.04-nél már repülnek szétmindenezve bőrcuccokban és még senki nem csinált semmit, egy büdös szót nem szóltak, még levegőt sem tudtam venni. Közben csöpög a monitoromról az eki amit ők vélhetően seggen keresztül toltak fel maguknak, majd váratlanul a raszta pajti kijelenti hogy őt hívja a hegy. Majd mégjobban beüt minden amit el lehet képzelni és motoros bőrruhás csajok táncolnak és egy hastáncos. WTF???? Itt indul be a krumpliszedés de rendesen ám. Kiderül hogy a hastáncos bögyös mátka az énekes, csak neki nem a hasa táncol hanem a melle, amíg járja a hegytetei toppantóst. Közben megmutatja az összes fogát a hátsó sorban is ahogy kiejti:

all áj want iz denszin wid jú bébi

Azt hiszem egy pingponglabdát simán bele lehetne pattintani a szájába éneklés közben. De hát fontos a jó artikulálás ugye... 0:47-nél eszeveszett jódlizás indul vonaglással egybekötve. Ha vizet meg mosóport dobnának rá, fél óra alatt lemenne a program. 
1:00-nál törtek egy olyat a zenén mint balszerencsés pornós farkán a dühös művésznő. Elkezdődik az elektrosramli??? 1:20-tól jön a rapbetét, még indokolatlanabbul mint az egész eddigi mutatvány. A szövegre itt már nem is figyeltem mert éreztem hogy közel az epilepsziás roham.
1:50... újra vissza az eredeti anyaghoz... eki seggen át és heroin fülön át felszívva. Folytatódik a hadonszás ruhákkal és emiatt biztos vagyok benne hogy nincsenek szúnyogok a környéken. 2:40 amikor azt hiszed hogy nem ennek semmi értelmes feldolgozási módja nincs, jön egy tehén aki eszik és rappel. Itt tettem le a kanalat hogy azért mindennek van határa. 

Címkék: zene vélemény ajánló web youtube videó hülyeség fájdalmas agyhugykő klippelemzés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása