Medence összeszerelés

 2021.07.10. 15:47

Aki régebb óta olvas tudhatja, jó vagyok szerelésből akár a békák a fütyülőversenyen. Egyszerűen páratlan szerelői tehetségem van, hozzám képest...
...és ezért vagyok én, az univerzum császára és lenézésem jeleként mindent kisbetűvel írok. megmondtam.
Szóval betelt a kút a kertben ahova a pénzt hordjuk égetni, ezért a feleségem kiötlötte hogy vegyünk egy medencét a gyerekeknek. Jeleztem hogy ez kapufa, már van egy, pont bokáig ér, ebbe szinte biztos hogy nem fulladnak bele. Bár ugye a Csele patak tudna mesélni... Meg II. Lajos is. Ha nem lenne tele a tüdeje vízzel. Minek megy páncélban a vízbe az amúgy aki nem tud úszni?
Leperegtek üveges szemeim előtt ezek a gondolatcsökevények, úgyhogy sebtében neki is álltam a pihekönnyűnek bizonyuló medencét kicsomagolni. Persze rá volt vákuummal szívva minden mindenre és szétvulkanizálva és az összeállítási rajzban le volt rajzolva egy ember aki azt mondja hogy:

Na.

És ennyi. Úgyhogy a viszonylag egyértelműnek tűnő dolgokat összedugtam, széttekertem, összetűztem és úgy nézett ki készen vagyok. Baszki ez nagynak tűnik... Simán le lehetne forgatni benne a 8 fejű cápa filmet, ha raktam volna bele vizet. Na ezaz... Vettünk egy felfújható 50 méteres medencét rajtkővel, úszómester nélkül. Ebbe pedig nem kell sok víz, kb annyi amennyi Afrikában esik 10 év alatt. Már 1 órája töltöttem amikor a második ujjpercemig ért... nézek a feleségemre... 76 centi magas a medence... most van benne 6 centi víz... 1 óra alatt. már 3 órája folyik, az Amazonas sír a Nílussal együtt. De a legjobban én sírtam... kifizetni én fogom.

 

Címkék: vélemény ajánló beszámoló hülyeség töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása