Az állatkínzásról

 2021.07.11. 13:28

Nem támogatom. Elítélem. Legyen az a jussa amit az állatoknak juttat. Tömören ez a véleményem arról az esetről amit nemrég olvastam. Egy 60+ bácsi kölcsönkért egy kutyát állatterelésre. Eddig rendben van, semmi rendkívüli. Aztán bálamadzagon vezette... Ez már felvet pár kérdést. Aztán amikor a kutya túl játékosnak bizonyult a bálamadzaggal felhúzta egy akácfára. Majd a halott kutyát elhúzta a közeli erdőbe a bálamadzaggal és otthagyta.

Dabzs, dabzs. Megjöttünk Európa! Remélem hiányzott a savanyú iztadtságszagú pofikánk. Mi??? Hogy nem? Ez nem felel meg sz Európai, de még az emberi normáknak sem? Hova menjünk akkor? Talán Oroszországba? Bár így nem kellünk oda sem... Pista, Kína jó lesz, ott úgyis esznek kutyát! Már ott sem és azt mondják menjünk vissza ahova akarunk. Hát Európa így jártál... Amúgy nem biztos hogy mi akarunk oda tartozni ahol elnézik ám az állatkínzást... A DISZNÓVÁGÁS HUNGARIKUM!!!!! Kit izgat a disznó így látja e? Jól mondom Józsi? 

Szóval amíg ebben az identitásválságban szenvedünk, az elkövető 40 nap letöltendőt kapott. Ízlelgesse mindenki... 40 nap. Ennyit ér egy kutya és ezek szerint minden hasonló kategóriájú élőlény élete, nekünk (magyar) embereknek.

 

Címkék: vélemény ajánló beteg beszámoló töprengés fájdalmas napi mocsok bulvárkomment agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevem senki. 2021.07.11. 15:02:46

Disznót majdnem mindenhol esznek. Élve meg azért elég nehéz lenne elfogyasztani. Erről ennyit.
A bikaviadalt inkább elítélem. Azért ott elég sokáig szenved az állat mire kimúlik.

Bazsiahegyről 2021.07.11. 16:21:34

@Nevem senki.: Á cdak túlzásba akartam esni, a másik véglet kedvéért. Hogy valahol van egy határ. Csak ezt senki nem mondja ki hogy hol.
süti beállítások módosítása