Az Oroszok ugyan nem dobták le a legnagyobb bombáikat, de képesek voltak audiovizuális eszközökkel támadni. Ebből született ez a nem is tudom mi...

Na ne mondja nekem senki hogy az oroszok nem tudják mi kell a férfiembernek... csöcsök és mosolyok és ha észheztérünk a látványból, akkor még csöcsök. Sztyuárdesznek öltöztetve... 
Lágy dallamokkal nyitunk, amik olyan jól esnek a fülnek mintha turhával kenegetnénk a homlokunkat. A lányok random emberek ölébe ülnek vagy melléjük. Ez rendkívül fontos mert, itt bizony nevesített karaktereket kapunk pl.: Pedro és nekik innentől kezdve semmilyen szerepe nem lesz, akár csak a Star Warsban Yoda feleségének. Nem mutatták mert Yoda elveszítette a háborút és nem mert így hazamenni. Inkább elbújdokolt és békében élt a mocsarában ahol nem piszkálta senki hogy az erő segítségével nyissa ki a lekvárt vagy csapja le azt a nagy pókot.
Közben indul a hajtómű, a lányok meg előtte táncolnak. Illetve inkább tűnik valami részeg elcseszett karate mozdulatnak mint csábos csöcsvillantásnak. Ezt ellensúlyozzák a gépi dobbal ami kb olyan hangot ad ki mint amikor két műanyag, félig olvadt lábasfedőt ver valaki a láng felett. 
Ahogy nézem a lányok rendesen itatják az utasokat, akik között egyébként nem látni nőt... Eszembe jutott ez alatt a pár pillanat alatt. mire is hasonlít ez a tánc: GLETTELÉS. 
Ezeket követően remek animáció jön egy repülőgépről, nagyjából Amigával kivitelezve. Itt mrá tényleg nagyon megy a piaosztás, nehogy valaki felkapjon egy ernyőt és kiugorjon. Még több csöcskitolás.
Ezek az oroszok nagyon tudnak... Ezzel akartak az angol piacra betörni.
Aztán nagyon parti van, még több szesz, még több ugrálás. Itt tűnt fel hogy a 3 csaj ugyanazon a hangon osztozik. Hát biztos édestestvérek, vagy talán ikrek... Egyre csábosabban néznek... Itt nagy kufirc lesz azt hiszem. És tényleg... van WC-ben micsinálás barátaim... és a gép leszáll. Megkönnyebbülhet mindenki, mindenki életben maradt, de bízzunk benne hogy mivel nem sikerült az európai áttörés, nem énekelnek tovább, hanem tényleg légikísérők lesznek...

Címkék: zene web youtube videó beszámoló fájdalmas agyhugykő klippelemzés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása