Családi reggeli

 2021.07.15. 10:25

Vagy egyáltalán bármelyik étkezés megvalósítása egy bravúr. De próbálok cselezni mint a II. vh-s résztvevők az áldozatok számával.
Reggel korán kelek, még a gyerekek előtt, de már annak hatalmas zörejjel kell járnia ha kinyitom a szememet, mert ők rögtön ugranak.

- Ágybakakaó?

Én meg azt sem tudom merre állok arccal, beesek a szekrénybe nekik ágybakakaó kell Mancs őrjárattal meg szívószállal. Hát hogyne gyermekeim rohanok is csinálom a Mancs őrjáratot. Miután 3x lepattantam a falról és még le is pisikéltem, kezdek éledezni. Ezen a ponton már tudom hogy ki vagyok és még vígan csinálom a kávét az ágy alatt lakó szörnynek is. Mert ok lakik. Mit lehet vele csinálni. Ha félretúrta azt a sok szart ami ott van, megérdemli. A békében együtt létezés híve vagyok. 
Amikor elkészültek a kávék és a kakaók, csendben kiosztom őket. Néha előfordul hogy összekeverem és a gyerekek kapják a kávét, amitől 9 óra magasságában már fénysebességre lépnek és egyedül éneklik magukkal kánonban a Tavaszi szelet.
De, térjünk vissza a reggelihez. Bagett sütés. Olyan opció nálunk nincs hogy ne nyers tésztát együnk vagy ipari szenet, amit később feldobunk szalámival és eltakarjuk sajttal. Valamiért a gyerekek inkább gabonapelyhet ennének... Egy dolog létezik amivel rá tudtuk őket venni hogy egyék meg a szenyákat:
Gomba alakúra vágott párizsi!
De gyorsan tanulnak és már csak a párizsit eszik párizsival. A bagettbe meg verjek magamnak majonezt. Közben megy az éneklés... Mondom mozzanat állh, feleségem még levegőt sem vesz, a két gyereknél meg rave és  djent parti van egyszerre, brake mutatványokkal egybekötve. Én hülye meg követem a jobban hadonászó kezet és nem veszem észre a másikat amivel májkrémes lekvárt kennek a falra. 

Ez csak 1 db étkezés. Mi egy átlag család vagyunk... Így ebből 3 van  

Címkék: vélemény ajánló beszámoló hülyeség pihent töprengés agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása