Vadállatok

 2021.07.22. 10:07

couple-fined-for-touching-endangered-seal-during-their-honeymoon-in-hawaii.jpg

A háziállat latin elnevezésében benne van hogy domesticus. Nem, nem azért mert Domestost isznak víz helyett. Egyes állatok megnevezésében azonban nem véletlenül van ott hogy vad. Steve Irwine óta tudjuk hogy nem kell odamenni a hüvelykujjunkat a seggükbe dugdosni, meg megnézni hogy az oroszlán a pusztán döglött e, vagy csak alszik. De ha döglött is, akkor sem kell odamenni mert ott lesz egy hiéna aki nem nevetni fog, hanem megenni, vagy egy orvvadász aki szívesen megmutatja abban a kunyhóban ott a fasor mögött a vadászati engedélyét és a késgyűjteményét. 
A sztori röviden: Nászutas párocska, kéz a kézben, láb a lábban, más a másban andalog a parton és talál egy nagy barna izét ami akár lehetne dínókaka is, ámbár horkol...
Innentől választhatod hogy otthagyod, mert nem tudod mi az és könnyen lehet hogy nem egy darab sellőszempilla. Vagy, bátor leszel mint én, amikor megnéztem a 3 fejű cápa című filmet és odamész, megböködöd. Súgok... a fóka a kutyafélék családjába tartozik, nem répán él és bár nem gyors, a fogait nem a Wishen rendelte.
Persze nekik oda kellett menni, mert az ember hülye... 

Címkék: vélemény ajánló beszámoló töprengés fájdalmas napi mocsok bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása