Á(l)mokfutás 2.

 2021.07.24. 08:58

Nem könnyű rocksztárként viselkedni a hétköznapokban! Van aki azt hiszi hogy sokat voltál a napon és megártott, vagy romlott arcszeszt ittál az aluljáróban a vidám taralyos fickókkal, akik megkértek hogy igyál velük és mivel ezt visszautasítottad, kilatásba helyezték hogy majd ha kijózanodnak akkor megkeresnek és jól megisznak. Ezt nem is akarom elképzelni sem... Szóval ha tudatában vagy annak hogy te bizony ZENÉSZ vagy, mert volt 2 koncerted amin összesen 76 ember vett részt, elkezdenek allűrjeid lenni. Például a harmadik koncerteden nem akarsz majd egy Gyár nevű pesti helyen fellépni egy átalakított ???wc???-ben egy részeg szlovák zenekarnak meg 3 goth táncosnak. De hát az alázat mindenek előtt ugye. Legalább a részeg zenekarral összeismerkedtünk. Kiderült hogy van egy remek számuk ami így szól:

A liba a legvadabb állat,

A liba leszakítja a lábad.

A libának 27 000 foga van és éles mint az állat,

Ezért a liba a legvadabb állat.

Fogalmam sincs hogy milyen libákkal találkoztak eddig, de én inkább elkerülném őket. Ők persze rögtön mondták hogy menjünk el Érsekújvárra fellépni. Mi pedig miért ne alapon mentünk.

Amikor megkérdeztük Érsekújvárra beérve hogy hova menjünk, az első járókelő annyira megijedt hogy elfutott. A dobosunk meg utána. Kicsit megijedtem azért hogy hová fut egy idegen város közepén ahol annyira nem nagy életbiztosítás magyarul beszélni. Rohanunk utána hogy várj már meg, a dobszerkódat meg majd mi visszük, nem? Meg volt beszélve hogy mindenki a saját hangszerét viszi... A dobnak meg sok része van és hát rocksztárság van.

Elrobogtunk egy bódé mellett ahol egy letolt gatyás biztonságiőr aludt, miközben üvöltött a szlovák pornó. Jó helyre jöttünk... Kezdtem visszasírni a legutóbbi wc-s fellépést. Közben megtaláltuk a helyszínt is a zenei aktusra, bár Mozart még azért megkönnyezte volna röhögve hogy ez zene... Neki is álltunk a koncertnek, mert profik vagyunk mint Leon és akkora sztárok mint Zámbó Jimmy mátraderecskei hasonmása. A színpadról másképp látod a világot. Ott még az a 30 szlovák skinhead sem tűnik ijesztőnek, akik nagyon néznek. Aztán kapcsolsz és minden gitárhangot és énekhangot annyira elnyújtasz hogy merülő elemű walkmennek tűnsz. Csak arra tudtam gondolni hogy élni jó, de az utolsó számunk meg a legrövidebb. Aztán eljött a vége és a csávók hoztak egy tálca sört nekünk. Újra rocksztárnak éreztük magunkat, akik nem a halálukkal kerülnek be a nagy könyvbe. Éééés adtak Kofolát. Ne igyál Kofolát... Főleg ne vadásznak elkészítve... A bor is sikít tőle meg te is ahogy visszajön.

Még mindig folyt. köv.

Címkék: vélemény ajánló beszámoló hülyeség pihent idióták töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása