Gender reveal party

 2021.07.29. 08:22

Imádom ezeket az amerikai nagy körítéssel előadott "ünnepségeket". Ja nem, az nem is én vagyok. Na mostmár mindegy. Az amerikai ünnepek nem jelentenek nekünk sokat, hála a jó égnek, bevallom nem nagyon szeretném ha a bevásárlás ünnepén a Black friday-en széttaposnák még a szemgolyómat is 2 liter 3 forintos vaníliás szalonna ízű tejért. Nem vonz a szalagavatós báli tánc, a Hálaadás (bár egyesek azt mondják ezt az ünnepet az őslakos populáció másképp értékelni, megkockáztatom nem örülnek). Na és akkor a lényeg: gender reveal party. Az opcionálisan fiatal és opcionális nemű pár, összehívja a barátokat és meggyújt egy kék vagy rózsaszín fáklyát. Vagy valamit ami éghető. Ku Klux Klán Kornél eljön a te időd is, de ez még nem az...

 

1626838758000.jpg

Ez hivatott jelezni a baba nemét a nagyérdeműnek, ez meg ugye feltételezi a babaváró bulit... Egy amerikai párocskának olyan jól sikerült ez a fáklya belobbantás, persze hereaszaló nyár közepén, amikor még Marzsi néni sem rak tüzet a kertbe, nehogy leégjen a szilvafa. Mert akkor Kámánbá megmerényeli és a lekvárból főz pálinkát. Na de, ez mindegy is... Szóval felgyújtottak vele egy erdőt. Ez elég nagy probléma így is, hátmég ha azt vesszük hogy volt ott egy cserkészvezető aki halálra égett. Az ifjú párra ezek miatt könnyen megeshet hogy 30 év böri várhat ahol Carl-ból szinte biztosan Carla lesz és csak phangani fog tudni, kedves párja meg... Nem is tudom... De a gyereket biztos elveszik tőlük.

Pedig követhették volna a mi hagyományainkat is pl Húsvéti locsolkodás. Abba nem hal bele senki, max a Sanyi részegen beleesik a kútba esetleg az árokba, a lányok pedig valami jó kis gyulladást szedhetnek össze. Nem, nem attól... Fúj.  De a nyúlon és a jóízlésen kívül, ezt általában szokás mindenkinek túlélni. 

Mondjuk így belegondolva... Kellett volna ködgyertyát dobnom a panelházban és egy kawabunga köcsögök felkiáltással közölni hogy fiú vagy lány a gyerek... 

img_20210717_202627.jpg

Címkék: vélemény ajánló pihent töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása