Alsónemű gnómok

 2021.07.31. 09:23

Vannak dolgok amik minden egyes háztartásban egyszerűen eltűnnek, mint közpénzek a politikusoknál (politika letudva, becs szó). Engem személyesen érint a dolog, na nem a közpénz, mert akkor lenne egy emberem arra hogy ide pötyögjön. Meg egy arra hogy masszírozza a talpam. Amíg gyémánthálóból szőtt budipapírral egy manus kitörli a macskámnak. Szóval láthatja mindenki, nálam jó helyen lenne bármilyen pénz.
Na de eltűnt dolgok... Hogy és miért van az hogy a zoknik egyik fele mindig eltűnik a mosások során? Igen, ellenőriztem, párosával rakjuk be őket.... Innentől több lehetséges tézist olvashattok:

- a mosógép megeszi. De még a rostjait is lebontja és valahol atomi szinten tárolja hogy mint a Star Trekben, amíg egyszer valaki kiteleportálja belőle. Vagy Spock és Picard azóta az én zoknijaimban jár oda ahol még senki nem járt azelőtt. Gondolom ez max a wc mögötti rész lehet. Eskü, nekem nem tűnt fel hogy létezik, pedig ha tudtam volna, már lenne ott is egy polc. Hogy minek? Zokniknak, nemtudom...

- eleve páratlanul adják el a zoknikat és valaki azon röhög most  Kínában, ahol egyébként minden zoknit gyártanak... máshol nem gyártják, kész. A felnőtt zoknijaik jönnek ide gyerekzokninak. Szóval a gyárban meg az importőrnél gondolom nagyon röhögnek hogy yeeeee ha nekünk szar a rendszer miatt, akkor neked is legyen, nesze itt a fél pár zoknid... és miután kimostad, még csak megközelítően hasonló árnyalatút sem fogsz tudni venni.

- alsónemű gnómok... a South Parkban látta őket először a többség és bár mondhatjátok hogy az csak mese... Tudtok valami jobb magyarázatot??? Én készséggel elhiszem azt is hogy a szellemek az ektoplazmás nyúlványukra húzzák hogy ne ektoplazmázzanak mindent össze állandóan, csak valaki bizonyítsa be végre hogy így van. Amíg ez nem történik meg, addig a gnómokban hiszek. Jönnek, elviszik és kész. Senki nem tudja miért kellhet nekik, még ők sem. Rakhatsz ki nekik egércsapdát is akár, de annyira működik mint egy szöges kígyó. Ausztráliában él amúgy, 100-as szög alakú kinövések vannak a bőrén.

+1 van egy feketelyuk a mosókonyhánkban ami csak fél pár zoknikat szív be. És azóta azok megfagyva az időben, úsznak a semmiben. Majd ha eljön a feltámadás, meg a világvége, minden zoknim ami volt, megsemmisült, kivéve ezek, mert akkor gondolom egy valag fél pár fog úszni az asztráltestem vagy ektoplazmám körül.

Ja igen, majd elfelejtettem, mostanában a tányérjaink is eltűnnek. Gondolom a mosogatógépben...

Címkék: vélemény ajánló beszámoló hülyeség pihent töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása