A posztapokaliptikus 90-es éveket írjuk. A metál halott, Paksi Endre szögre akasztotta a hosszú hajat és a bőrmellényt. Eljött a popzene időszaka. Jobb sorsra érdemes zenészek megszomorodva szamurájkardot fogtak... Szőke nők fejhangon visítani kezdtek, ezzel jelezték a párzási időszak kezdetét és hogy itt bizony énekhang van. Aha van. Én is sikítottam már így amikor a szél kifújt alólam egy egész lánctalpast (másik történet...)

A világ legszomorúbb életképével nyitunk, elment a villamos, a szamuráj meg lemaradt róla. Hogy ez még drámaibb legyen, kékes árnyalatban láthatjuk mintha régen történt volna mindez, mondjuk a középkori Japánban. Fura mód a járókelőknek nem gyanús az ember 2 db szamurájkarddal amit nyilván nem a Józsefvárosi piacon szedtek össze Lakatos Matyihirótól, mert az állította hogy há eredeti tezsvír, háljá meg egy kicsit ha nem!
És mi kicsit ettől mindannyian meghaltunk. Főleg a közben pötyögtetett C-64 zeneiségével megáldott zenei alaptól. Homályosan felrémlett miatta a ködös japán sikátorok világa, ahol ezt a zenét hallva a szamurájok leszármazottai ketaminos higítóval lövik magukat amint ez az egész eljut a tudatukig. Hoppá kedveskéim, közben a szőke csaj vonaglik! Ettől még a Szia uramok is cigivel kínálják a jónépet. 
Időközben megjelenik a klip másik főhőse Kozsó és elkezd Japánul beszélni. Legalábbis szerinte ez japán, ami előrevetíti hogy neki oda nem kell mennie piacra mert hamar kap egy szepukkut ajándékba a szexbábu helyett. A videó néma eminenciására is szeretném felhívni a figyelmet Kozsó mellett jobbra. Áll mint egy ovis, aki plüssállattal törölte ki, utána pedig mogorván tátog Kozsóval. És jön a visítás. A szőke nő imádja a szamurájt aki szomorú még mindig a villamos miatt. És ezt mindenki tudja. 
A nagymester ezalatt buliba ment ahol a szamurájos szöveggel eteti a csajokat. Itt elmeséli azt is hogy mindenféle telegyógyászokhoz jár akik a reumára a testének festését javasolták. A rapbetét mindenesetre karcol, főleg az a rész amikor karddal hadonászik és kijelenti hogy őt márpedig szomorú szamurájnak fogják hívni, akkor is ha mindenkinek kibicsaklik a szeme.
A szőke nő arra gyúr hogy betiltsák őt intenzív önsimogatásért, különféle melltartókban. Izmos a karja amúgy. Közben Kozsó rázza a barátját és mesél neki a szamurájról aki hol volt hol nem.

"nagy aki nagy,
aki kicsi az kicsi
hiszi a piszi
aki elhiszi"

Azt hiszem iszok egy korty szénsavas gázolajat, attól majd biztos jobban leszek... Értem hogy Pilinszky kapja be, meg az irodalom nem fontos... De, hogy ennyit nem fogom az életben simogatni mint ez a szőke nő teszi az biztos. 
A helyzet viszont fokozódik... mindenkinél kardok vannak. Csodálkozunk hogy egyesek Ladái tele voltak kardokkal amúgy? Szóval a szamuráj levarrja Kozsó szőke csaját, aztán lelép. Kozsó és a haverja, aki még mindig nem szól, morcosan néznek és jön az inniniko mannaniko... A szamurájról pedig kiderül hogy az elején egy flashback keretében késte le a villamost. És igazából nem is szomorú, hanem egy orvmegmicsináló...

Címkék: zene vélemény tv web youtube videó hülyeség poén feladvány pihent töprengés agyhugykő klippelemzés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bazsiahegyről 2021.08.09. 11:09:35

@Nevem senki.: Egyet tudok érteni, de Kozsó nem egy Gyóni Géza, vagy Kosztolányi
süti beállítások módosítása