Csomagküldő szolgáltatás

 2021.08.10. 08:56

A csomagküldő szolgálatok sokunknak okoznak seggfájást. Csak azért nem fejfájást mert azt már a Magyar Posta intézi. Nekem speciel velük van nézeteltérésem és komolyabb problémám. Hogy pontosabb legyek, az én problémám az hogy létezhet a Magyar Posta mint szervezet. Röviden: egy ismerősömnek adtam fel egy DVD-t, majd hónapok múlva a postaláda tetején állt azzal hogy ismeretlen feladó. Szóval felmentem és megnéztem én a kertitörpés lovaspornót ami rajta volt. Akkoriban még egy hárombetűs cég volt csak, az OTP. De ők nem kézbesítenek csomagot, csak fenyegetéseket, szóval nem voltak opciók erre a feladatra. Hacsak... Ezt nézd meg 15 napon belül, vagy letiltjuk a számlaegyenlegedet! Szóval nálam a posta -2-ről indul. Inkább elviszem én a csomagot még ha Mianmarba is kell elsétálnom vele. Egy kedves barátom pedig a futárszolgálatokkal/csomagküldőkkel van hasonló képp. Most az ő története következik zanzásítva:

Egy autómodellt rendeltek a születésnapjára, amit várt mint kis Jézus a 3 királyokat. Mi az hogy nem várta őket? Honnan tudod, ott voltál talán? Kedves párja otthon volt, ő is térdelőrajtban, ha jön a csengő, akkor menni kell autót átvenni. Na, csengő nem jött. Mert a futár sem. Csak egy e-mail hogy sikertelen fizetés miatt elutasítva. A csomag amúgy ki volt fizetve... Másnap korábban ment haza, de megint csak e-mail jött hasonló szöveggel. Harmadnapra szabadságot vett ki egy csomagért, de nem lett happy end (aki nem tud angolul annak boldog Karácsonyt). Mivel így sem hozták a csomagot, kedvesen udvariasan felhívta a céget, hogy küldjétek már a majmot mert ma is azt kaptam e-mailben hogy sikertelen kézbesítés, pedig itthon vagyok. Ez a történet sem ér véget boldogan. A futár nem ment vissza. Gondolom csomagokkal teli autóval járta a várost, krúzolt és üziket írt a sikertelen kézbesítésekről... Másnap eljött a harag napja, a Dies irae. Barátom kiment a depóba ahol átvehette a csomagot. Persze borravalót vártak tőle... Nem. Adott. Egy. Futárnak. 

Amúgy jogosan nem, nem egy depóban lakik, a csomagot meg házhoz várta...

Címkék: vélemény ajánló idióták töprengés agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása