Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Most nézem harmadszor eme remeket és görcsöl a szemem, hiperventillálok és nem vagyok hajlandó elhinni hogy egy olimpiai bronzérmes ökölvívó, a másik hosszúhajú csávó meg a szőke csaj hangja ehhez a nevüket adták. Az ökölvívót tisztáztuk, félnehézsúly, 1992, Barcelona, úgyhogy ő remek a klipben. A másik csávó tippre az országos Korsós György hasonmásverseny győztese. Így van, előbb volt Korsós Gyuri mint Korsós Gyuri. Vagy a focikarrierje mellett ezt tolta feketén a Bundesliga nyáriszünetében. A hang pedig: Cverovszky Henriett. A csaj pedig nem Henriett hanem Szabina. Ülepedjen le az információ.

Csapjunk is bele a laza nyári dallamokba... Gondolom ez a dallam is úgy született hogy a macska végigsétált a villanyos zongorán, amit valaki egy esküvő után nem pakolt el eléggé. Már hasít is a Black Dog rendszámú autó és ezt a rendszámot nyilván engedélyezték idehaza, ahol azért tarkónlőnek a hatóság emberei ha tényleg egy aluküszöb van az autódban, ami a panelból maradt felújítás után. Henriett huhog. Majd jönnek a legtipikusabb nyári toposzok a dalszövegben: napfény járja át a szívem újra. Hát a menetszél biztos hogy nem fogja 30 km/h-nál. Utoljára Lukács Lacinak lengett így a haja a ventillátortól mint Szabinának a rettentő tempótól. Látunk egy kis jetskyn tátogást, majd vagy 10 bikinis csaj letapossa a napraforgókat. Ha emlékeztek a 95-ös nagy szotyikrízisre, na emiatt volt. Szemetek. Közben a szöveg ráterelődik a balatoni lázra amit érezni vélnek így a napraforgók közötti vonaglás közben is. Most tényleg ennyire nem tisztelik más munkáját? Aztán majd jól rájukmennek a napraforgókombájnnal és a véres bikinidarabokon kívül nem marad más. Közben az erdőszélen a blackmetálosok bíztatják a kombájnt. 
Ahh... mi jöhet még kérdezném, de az a baj hogy pontosan tudom. Rapbetét. Hoztak volna inkább valami korszaknak megfelelő importfekát (Mr. President, 2 unlimited, Cpt. Jack...), de ez így nem jó semmiféleképpen. Ha nem veszel be vagy sokkal több gyógyszert, vagy sokkal kevesebbet, szenvedni fogsz. Nem véletlenül nem mi termeltük ki Eminemet. Bár a magyar változata egyébként Tokányoscsallón lakik, a falunapon rendszeresen fellép de az 8 milesnak csak 5 miles-ig tudja a szövegét. 
Itt ugrunk egyet a rap közhelyei miatt. Nem azért, élvezem én hogy végre nem kurvákról, gyilkosságról meg pénzlobogtatásról nyomja valami szivárvány hónaljszőrű trapmester, hanem arról hogy érezzük jól magunkat, de nem megy. Egy tűvel böködöm a szememet kínomban, hátha kipukkad, aztán a fülem jön. 
Hoppá, hoppá... megszegték a KRESZ-t. Szabina hátul tuti nincs bekötve... De nagyon integetnek. 1:16 környékén lehet látni hogy a mögöttük villámtempóban száguldó Skoda 120 L feltartásra kerül. 3 perc hírnévért kibírnak ők is ennyit nah. A szöveghez kanyarodva... 1 szál bikinit hozott el az útra. Hol van az a bikini? A klipben biztos nincs. Nagyon kerestem. A szelíd undorral napraforgót taposó lányokon az van. 
És jön a keményebb rap, Korsós Gyuri hasonmásától. Ha erősen próbálkoztok, rá tudjátok rappelni hogy "az ipafai papnak fapipája van". Éééééés átmegyünk a korszakra még jellemző szoftpornóba is. A bikinis lányok, akik vittek magukkal, ugye... bikiniben zuhanyoznak. Nincs ebben kivetnivaló, itthon én is köntösben ülök be egy kád vízbe, hogy ne fázzak ha kiszállok. 
Egy sor közös rap, nagyobb egyetértésben mint Lengyelország 39-es inváziójakor, aztán bikinis csaj magassarkú papucsban. Ez a papucs, akkor indokolt vidékünkön ha elszaporodik a tengeri sün édesvizi változata, vagy ha pornót forgatsz. Ha azt hinnétek a dögvész ezzel elvitorlázott tőlünk, most jön a menőtánc. Csak lazán mint a Terminator meg Mikrobi szerelemgyermekei. Több agysejtet erre kár vesztegetni... Már csak egy kérdés maradt: A napraforgómezőn vonagló csajokat, összeszedték a végén, vagy ott fagytak meg novemberben az első hóval?

Címkék: zene vélemény ajánló web youtube videó szex poén kérdés idióták töprengés fájdalmas napi mocsok agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása