A 90-es évek fura egy hely volt, vagy inkább állapot mint hely. Ezt arra alapozom hogy ketten ebből a zenei gangbang partyból képzett zenészek. Az egyik srác 6 évig trombitált, a másik 12-ig zongorázott. Remélem nem egyhuzamban, mert az baromira hosszú idő. Nincs az az isten hogy 6 évig trombitáljon mellettem valaki, még akkor sem ha az első ember az aki a Holdra lépett (Neil Armstrong). Itt van még a szépséges Betty Love, akinek csodaszép hangja hallható, csak nem itt. Ő sem szerette a hangszálait holmi énekléssel rongálni.

De vesse rájuk az első követ az, aki nem akart még epilepsziás rohamot okozni senkinek a klipje effektjeivel. Kezdésnek a világtörténelem minden vallási és egyéb jelképét bevillantják egy töredékmásodpercre. Lehet ez egy ilyen jel a földönkívülieknek, a továbbgondolt Kör közepén állok. Simán benne  van hogy Pataki Attis parókában az a Betty Love. Laza bemelegítő fejmozdulattal rögtön hív is minket táncolni. Na most, a hölgyeket illik felkérni... Nem ám, gyere komám, táncójunk mán. Persze mindezt szomorúságos alázatos szopornyicás csücsörítős elsőáldozó tekintettel. Há hogyne mennék így én is... A klipben megjelenik és fontos szerepet tölt majd be a két félpucér táncos. Bár hogy mi ez a szerep, a sztoriból nem derül ki. Lehet a "zenekar" haluzza őket szétmindenezve.
Ahogy nézem ők még a tánc előtti bemelegítésnél tartanak, de az aranyláncot nem vették még le. A jóízlést meg igen. A háttérben Náksi és pajtija, sejtelmesen néznek, látszik hogy tegnap volt egy hete amikor elrágtak egy zacskó LSD-vel átitatott szőlőcukrot és azóta nyomják a bulit. Áhh megy a tombolás, a légtrombitázás, csak vigyázni kell hogy ne köpje tele nyállal, mert akkor még a nagy művészeknek sem megy. A két táncos, összehangoltan felveszi a könyöktávolságot hogy nehogy megüssenek valakit. Megjelenik a 3 csaj. Táncolnak, kb mint a szomszédok házibuli jelenetében, csak ott a bélyeget a borítékra tették nem a szemük alá meg a nyelvükre. Jön Náksi aki a trip miatt agresszívan mutogatva tűzgolyókat szóró narancssárga mágusnak látja magát. Majd elkezdi a rappelést. Hogy ezek sem bírtak valakit szerezni aki legalább úgy csinál mintha rappelne, legalább egy MC Hammer... Jól öltözött fiúkról és lányokról van szó, a háttérben meg két félpucér robotzsaru és egy beszívott légtrombitás táncikál. Innentől változnak a szereplők, teljesen ad hoc módon, a forgó háttérrel azt a hatást elérve, hogyha még 2 percig nézem akkor inkább seggen keresztül fogok fehérborsot felszívni, vagy a kezemmel etetem meg a téti rémet. Aki látta, nem mondhassa aztat hogy nem látta... Téti rém 4evör. A szövegben eljutunk oda hogy nem vagy vagány és nem vagy szép, de egy lány majd hozzád is odalép. Igen, maximum tüzet kérni, vagy hogy fogd meg a táskáját amíg pisil. A háttérben 2 csaj, zsáknak kinéző ruhában ingatja a csipejét, de a bőrmellényes Pokolgépfanatikus inkább hadonászva gyászolja tovább a metál halálát. Még nem tartunk 1 percnél, gondoltam szólok... Egy 3 órás Tarantinofilm utolsó 15 percében nem történik ennyi minden mint itt 1 perc alatt. Betty Love teste és valaki más hangja beveti magát újra. Nagyon dinamikusan mozog, lehet ő is kapott egy szőlőcukit. Ekkora hadonászásban biztos nincsenek szúnyogok, ha csak mellélegyint egynek, már attól agyrázkódást kapnak. Náksinak megint tripje van, ezért egyszer csak a semmiből bedugja a testét mindenki másé elé és közli hogy ez őrület. Pedig az őrület hogy 1:43-nál amikor tudomásomra hozzák hogy nem vár más csak szerelem, bevágnak egy baszomnagy gorillát. Ő inkább ne legyen szerelmes belém ha kérhetem. Vagy rám is elkezdett hatni így az időn át amit ők elfogyasztottak vagy tényleg a Windows 95 ms paintjének és a power pointos clip artnak minden elemét felhasználták. Meg tudom érteni amúgy, harmadikban én is menőnek hittem magam amikor rájöttem hogy van ilyen. És nem voltam menő, sem pedig szép és nem is jött oda hozzám senki. Hazudok, a tanárnő odajött és kikapcsolta a számítógépet.
Közben hőseink lángoló háttér előtt táncolnak. Aztán vége. Lehet hogy a lángoló háttér meg a vége között volt valami, de azt nem fogom megtudni, a PTSD felülírta az agyamnak azt a részét.

Címkék: zene vélemény web beteg youtube videó hülyeség pihent idióták töprengés fájdalmas agyhugykő klippelemzés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása