Ez kemény menet lesz, erre készüljön fel mindenki. Nem is tudom minek nevezzem ezt... Egyszerűen szemrákot kaptam és átment még a fülemre is és még őszültem is tőle. Szögezzük le gyorsan, ezek az emberek táncosok voltak. Illetve egy táncstúdióba jártak. Zoltán Erikához. Mert attól hogy szoktál szexelni, még nem vagy Rocco. Kozsó legalább tartott kasztingot ahol több ezer csávó közül válogatták ki a Picasso Branch tagjait. Picasso ha élne, ettől már nem élne. Ezek a szerencsétlenek meg 2 májkrémeskenyérért, ingyen frizuráért és a beígért szemmel látható rajongói bázisért bevállaltak mindent. Mindent egy lapra tettek fel, de az a lap nem jött. Se a rajongók. 

Mit is jelent a Biző tulajdonképpen? Ha egy döglött heringgel herénvernek sem fogom tudni megmondani, ahogy azt sem hogy ehhez miért kellett ez a 6 db aranytorkú csávó. Csak azért gondolom hogy aranytorkúak, mert a sok nemesfém lerakódásától nem jönnek ki épkézláb hangok azokból a szájakból. Bevallottan nekik nem kellett tudni énekelni, az másodlagos volt. Ezt én még hátrébb sorolnám, mert bizony olyan részegen hogy a saját árnyékom elől menekültem, Ossiant ordítva is köröket vertem erre a fiúbandára.
Engedjük el ezt is, nézzünk is bele ebbe a környezet és hallójárat-szennyezésbe is! A szám címe Gyere hozzám fel, de már az első filmkockánál biztosan tudom hogy akkor se mennék fel ha a Steven Segal fejberúgással fenyegetne. Tartsad csak meg az ingyen pezcukit, nem érdekel a Bravo-s posztergyűjtemény sem, most inkább indulnék haza. Futva. Bíztató jelenettel kezdünk, a srácok állnak. A baj az hogy, utána egyikőjük erotikusnak szánt hangon elkezd beszélni a nézőhöz, de egyszerűen ez olyan mintha langyos marhaturhával kenegetnék a fülemet. Ráz a hideg tőle és nem értem miért tesz valaki ilyet... Megkezdődik a tánc. Mert ők ugye táncosok. Bús panda vagyok, mert úgy néz ki mintha 6 egymástól nagyon távoli falu, falunapjáról szedték volna őket össze és az egyetlen dolog amiben összhangot mutatnak az a frizőrjük és a flegma arccal vonaglás. Annyira, de annyira kemények mint a Gránáthorpasztói Mézesbödön óvoda, Sósperec csoportja, a reggeli kakaó után. Milyen érdekes hogy 6-an ugyanazon a hangon énekelnek nem? Hogy csinálhatják... 
Ahh, indokolatlan rapbetét. Még a Backstreet Boysban is volt annyi becsület hogy nem rappeltek, bár amerikaiak, láthattak igazi rappert, de nem tették. Ettől még mondjuk szarok voltak. DE NEM RAPPELTEK... Főleg nem arról a problémáról hogy már az általánosban meg a gimiben is tetszett nekik egy lány, de nem mertek odamenni hozzá. Erre még a szex vajon mi is köröket ver, hangterjedelemben is, pedig tényleg fájdalmas volt ahogy Pain hangsúlyozta a magyar szavakat. Aztán jön a másik rapperünk is aki artikulál, de azon a szinten hogy Kincsemnek nem láttad ennyi fogát nyerítés közben. A többiek illemtudóan háttérbe vonulnak hogy meg ne harapja őket. Utána pedig szögdelnek tovább. Ennyi ugrálás egy átlag Norbi update videóban nincs. 1:42-nél megállítottam véletlenül... A rövidhajú srácnak mintha a többiek felnyomtak volna egy műdákót. Nem átallanak még mindig arra bíztatni hogy menjek hozzájuk fel. De ez a lehetőség még mindig annyira vonzó, mint a kukimmal csapkodni egy járó körfűrészt. Tovább nem vagyok hajlandó nézni a mentális egészségem érdekében. Viszon! Rájöttem pár dologra: 

- azért vannak hatan, mert így egyszerre két falunapon tudnak fellépni. Bár reményeim szerint ilyesmi nem történt és valami gazdasági segélyprogram keretében átadtuk őket Zimbabwénak.

- Zoltán Erika táncstúdiója... már az Emergency House is sejtetett dolgokat, de ők legalább egyszerre mozogtak és nem akartak senkit megrontani. Bár van egy ismerősöm, aki szerint Mc Ducky ott még jól nézett ki.

Címkék: vélemény ajánló hülyeség feladvány pihent idióták töprengés fájdalmas napi mocsok agyhugykő klippelemzés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevem senki. 2021.08.12. 11:31:54

Ezekről most hallok előszőr. Hál istennek kimaradtak, valahogy elmentek mellettem. Nem is bánom.
süti beállítások módosítása