Macebell

 2021.08.14. 06:35

Nos, macebell... Nekem kellett egy ilyen, mert önállóan nem vagyok elég veszélyes a saját jövőbeni kilátásaimat tekintve. Gyakorlatilag ez az eszköz egy bunkósbot. Na jó... Nem bot. Egy acél gömb egy méteres nyéllel és lehet vele edzeni. Meg koponyákat bezúzni. Ha elég ügyes vagy, akkor valaki másét aki azt nézi hogy mit bohóckodik itt az a marha azzal a szarral, ha nem vagy ügyes, akkor pedig a saját fejedet vered be és akkor nem kell többet a telefonszámla miatt aggódni. Ezen felül rombolni lehet vele, ha kicsuszik a kezedből... Mint mondtam, ez acél és olyan 5 kg körül van a súlya. Takaros lukat tud ütni az autóra, a házra, a szomszédra aki megkérdezi hogy mit táncikálsz itt azzal a vassal és még ki is nevet. Na ez után nem fog. A jaguárjelet mindenesetre ügyesen leüti a kocsiról. Tudok arról is beszámolni hogy milyen amikor magadat találod el. Röviden: rossz. Pörgetem azt a rossebet, egyszerre érzem magam Bruce Leenek meg Kabir Bedinek (indiai eredetű a cucc), koncentrálok, eszembe jut hogy verhetetlen vagyok egyszerűen, élet és halál ura, meg a házé ha a kölcsönt visszafizettük 17 év múlva. Itt elkezdett viszketni az állam, gondoltam megvakarom. El is feledkezdtem a kezemben tartott eszközről, mert a vízfolyás folyamatosságával forgattam, megszégyenítve mindenkit, még a távolugrókat is. Ekkor jött a nemvárt fordulat. Mivel két kézzel fogtam a nyelet és elfelejtettem elengedni, a nyél végével tettem egy lágy pöttyöt az állkapcsomra. Itt még bírtam, mert gránit keménységű vagyok. A világ zöld lett, de gondoltam a friss levegő és a koncentráció megoldja. Aha. A következő mozdulatnál láttam a szemem sarkából egy breakelő mandarint, aki azt énekelte hogy létezik a Balaton. Ezen már megrökönyödtem annyira, hogy ezúttal hátulról vágjam magam fejen. Leültem, nem sírtam. Próbáltam szólni a gyerekeknek hogy ne hívják a mentőt, jól vagyok, de csak annyi jött ki a számon hogy: "hőiööő". Úgyhogy játszottak tovább a narancssárga kislabdával, a Balatoni nyaralásról énekelve.

Na, ezért vagyok rossz kombináció bármilyen eszközzel ami edzésre szolgál. Mondanám hogy az olvasással legalább nincsen bajom, de rendszeresen elvágják a lapok az ujjaimat, úgyhogy attól félek egyszer vérmérgezés miatt fogok fettengeni a földön és átlépnek majd rajtam, hogy ááá semmi baj, csak edzett egyet és pihen. Igen, így szokott habzó nyállal...

Címkék: vélemény ajánló játék beszámoló hülyeség töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása