Nehéz elszakadni a 90-es évektől zenei szinten, hisz annyiszor fostak mindannyiunkat fülön válogatott, remekbe szabott Coco Jumbo szintű remekekkel. A mai napig ordítom hogy Coco Jumbo, de még mindig nem tudom mit jelent. Ilyen volt ez a zene is. A lakótelepeken átlagosan 70 idióta/perc volt ennek az éneklésére a szintidő. Senki nem tudott angolul, a szövegből is csak annyit hogy NONNO NONNO NONNO NONNO Terznólémét. Szegény Paksi Endre és az Ossian... szomorúak lehettek amikor a rock katonái ezt énekelték feszülős pólóban, susogós Abibos ruhában.

Nálunk ez a zene csak a "beszorultam a flipperbe" címen futott. Pedig megvolt benne minden, egyszerűen ami kellhet! Eredeti feketebőrű rapper, nagymellű csaj, latexruhában Power Rangernek öltözve. És a fehér csávó aki két feketebőrűvel flipperezik, akik a gépbe vannak zárva. Derék. Pedig arról a vidékről (Németország-Hollandia...), mindenki tudja hogy elfogadó barátságos népek élnek és éltek. Itt jut eszembe a 2. VH-ért a legnagyobb elégtétel a Boney M létezése volt... De ez egy másik sztori.
Pörög a flipper, meg a nedvesfingás hangú alap, megjelenik az énekes jónő és Penge. Hogy ebből nem volt jogvita... és hirtelen felindulásból mindketten szétaerobikozzák magukat a bemelegítés után. Ezekben a 90-es évek klipjeiben a táncosok meglepően tudatosak voltak, bemelegítettek. Ma látni ilyet??? Eltelt közel egy perc és senki nem szólt egy mukkot sem, de gondolom ezt pótolni fogják. Biztos a heves ugrálás miatt nem jutnak szóhoz csak lihegve... ezért lesz a szöveg ennyi: No No No No No No 2X. Kölcsey itt Babits vállán sírna. Csak ennyi kell a sikerhez és nem több. 26x mondd el hogy "nem" legyen melled meg feszülős ruhád és kész. A csávónak nem elég hogy a csaj elmondja hogy nem-nem, még véletlenül sem... Ő mutogatja hogy nem. Mág jó hogy nem az a szöveg hogy nánáná, azt hogy mutatná el? Közben nagyon forgolódnak, gondolom azt keresik honnan jön a flipper golyó, merről fogja őket kivasalni. Így egy kicsit hiteltelennek tűnik hogy nincs határ. Majd ha kiszabadulsz onnan és emberi magasságod lesz, majd akkor elhiszem. 1:31... fél perce énekelnek. Megszámoltam, mert ráértem, 34x mondják el hogy "No", a szöveg alapján ezt gondolom azért teszik, mert azt csinálnak amit akarnak és ezt büszkén teszik. Namármost... akkor ők akarnak a flipperben a száguldó golyók közt rángatózni meg Pengét játszani kard nélkül. Annyit hadonásztak hogy Hannoverben meg Schwechatban a reptéren munkát kaptak földi leszállásirányítóként. Ami azért nem kis karrier. De nekik nem kellett, mert ők azt csinálnak ugye amit akarnak és ezért még mindig a flipperben vergődnek. Jön az én nedves álmom, egy rapbetét egy fekától. Amikor befejezte, tudjátok mi következett? Úgy van... No No No.... Tény hogy ezt a refrént nehéz elfelejteni és még a Bivalyhömpölői Diszkó 2. traktorparkolójában a Gájza is tudta üvölteni, mert ennyi esze volt hogy be tudjon állni a géppel, meg ezt a refrént kiabálja. Annyi viszont már nem hogy kivegye sebességből.
Néha még rémálmaimban visszatér a nedvesfingós alap, meg a klipben is. Lehet ilyen hangja van ha a latex megfogja... Na most megint számoltam ám... A végéig: 74x hangzik el hogy "No". És ami felháborít, hogy itt volt egy szövegíró aki kapott a jogdíjakból...

Címkék: zene vélemény ajánló web youtube videó pihent idióták töprengés fájdalmas agyhugykő klippelemzés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Itt a kezem nem disznófasz 2021.08.20. 14:08:48

A gugli fordító szerint ez lenne a No Limit szövege.

Halljuk, hogy igen! (Azta!)
Halljuk, hogy igen! (Azta!)
Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nincs határ!
nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nincs határ!
Nincsenek korlátok, az ég felé nyúlunk!
Nincs mély völgy. Nincs túl magas hegy.
Nincsenek korlátok, az ég felé nyúlunk,
azt csinálunk, amit akarunk, és büszkén tesszük.
Halljuk, hogy igen! (Azta!)
A szívemhez keményen érzem a padlót.
Amikor a színpadon vagyok, válaszolj többet.
A szélén vagyok, ismerem a párkányt,
Nagyon keményen dolgozom a pénzem beszedésén!
Pipa kullancs tikka kullancs, szánj időt,
amikor megyek, az enyémért megyek.
Nyisd ki a füled, és hallani fogod.
Ezt azért mondom, mert nincs korlát!
Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nincs határ!
Jaj! Hé, igen, hé, hé, hé!
Most, most, hé, igen, hé, hé, hé! Hú!
Nincs korlátozás, mert sok a tömeg,
ellenőrizze a mikrofont az útvonal kiválasztásakor.
Játszom az úton; Nincs bennem félelem,
a számtól délre itt van nyilvántartás.
Soha nem lesz túl magas hegy.
Érje el a csúcsot, érintse meg az eget!
Megpróbáltak elhárítani, mert eladtam ...
Techno -t készítek és prou vagyok
süti beállítások módosítása